Στα Χανιά για να… μαγειρέψει η Δέσποινα Βανδή!

Tη δική της εκπομπή στο Open ετοιμάζει εδώ και λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή. Τα γυρίσματα της, συνεχίζονται αυτές τις ημέρες, στα Χανιά.

Η λαμπερή Δέσποινα  με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα  ταξιδεύουν σε όλη την  Ελλάδα και θα μας παρουσιάζουν την γαστρονομία,την παράδοση αλλά και τις πιο όμορφες γωνιές της χώρας μας.

Η τραγουδίστρια σήμερα για τις ανάγκες των γυρισμάτων βρίσκεται στα Χανιά από όπου και ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram γράφοντας:

Την Ελλάδα που αγαπώ!Αυτην θέλω να σας δείξω μέσα από την εκπομπή που ετοιμάζουμε!Την Ελλάδα όπως την βλέπουν τα δικά μου ματια,όλα αυτά τα χρονια μέσα από τα ταξίδια μου!
Την ιστορία της,τη φυσική της ομορφιά,τους ανθρώπους της,τις γεύσεις της,τον πολιτισμό της!
Χρονια τώρα σας λέω πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου!Σε μια ευλογημένη γη!Δεν είναι τυχαίο που όλα γεννήθηκαν εδώ!Το φως της μοναδικό!
Όσο άδικα κι αν της φερόμαστε,το ανάστημα της δε μικραίνει.Ειναι πάνω από συμπεριφορές και νοοτροπίες.Στεκει με ένα μαγικό τρόπο στο χρόνο…Αυτή μας επαναφέρει κάθε φορά που κινδυνεύουμε να χαθούμε…Γιαυτο ίσως και ο Ελυτης μας λέει πως «με μια ελιά,ένα αμπέλι,κι ένα καράβι,την ξανα φτιαχνεις»!

Πηγή: entertv.gr