Σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία της 17χρονης Νεκταρίας

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην εξόδιο ακολουθία της 17χρονης Νεκταρίας η οποία οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς της, που δεν μπορούν να πιστέψουν το θάνατο, του παιδιού τους.

Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν το άτυχο κορίτσι.

Σύσσωμη η τοπική ΕΛ.ΑΣ., παρευρέθηκε στην κηδεία προκειμένου να στηρίξει τους γονείς του παιδιού που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της, που παρά τον πόνο τους πήραν την γενναία απόφαση να δώσουν… ζωή μέσα από τον θάνατο του παιδιού τους, δωρίζοντας τα όργανά του. 

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης αναφέροντας τα εξής:

“Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απρόσμενη κατάληξη της 17χρονης Νεκταρίας, τέκνο των μελών της Ένωσής μας, του Α/Υ΄ Γεώργιου Μπαλάση και της Υ/Α΄ Ιωάννας Σαρρή, που έχασε πρωινές ώρες της 12ης Φεβρουαρίου τη μάχη με τη ζωή, συνεπεία εγκεφαλικού οιδήματος που υπέστη πριν από δύο βδομάδες.

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους συναδέλφους μας, γονείς της μικρής Νεκταρίας για το ψυχικό σθένος και τη γενναιοδωρία που επέδειξαν τη δύσκολη αυτή ώρα, παίρνοντας την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα προκειμένου να δώσουν ελπίδα και να σώσουν με την ενέργειά τους αυτή και άλλες ζωές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας αφού συγκλήθηκε έκτακτα ενέκρινε το παρόν ψήφισμα :

Εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της Ένωσής μας στην οικογένεια και στους οικείους της 17χρονης Νεκταρίας

Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 12:00΄ στην Άμνατο Ρεθύμνου

Να καταθέσει αντί στεφάνου το χρηματικό ποσό των 1.000 € σε λογαριασμό της οικογένειας ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της αγαπητής Νεκταρίας

Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο για δημοσίευση με την ευχή μας να είναι ελαφρύ το χώμα της Γης που θα τη σκεπάσει. Αιωνία της η μνήμη”.