“Σκάει” υπόθεση “συστηματικής” ασέλγειας με επώνυμο Χανιώτη που θα προκαλέσει… Σεισμό!

Μια πάρα πολλή σοβαρή υπόθεση, είναι έτοιμοι να “ξεσκεπάσουν” οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την ώρα, αναμένεται να προκαλέσει κυριολεκτικά “σεισμό” στο νησί, όταν δημοσιοποιηθεί.

Μετά την πολύκροτη υπόθεση με την αποκάλυψη του κυκλώματος – ή των κυκλωμάτων – της κοκαΐνης, η Αστυνομία φέρεται να είναι σε προχωρημένη έρευνα, για υπόθεση συστηματικής ασέλγειας, από επώνυμο Χανιώτη.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο εν λόγω Χανιώτης, συγκαταλέγεται εδώ και χρόνια μεταξύ των ελίτ της εκπαιδευτικής κοινότητας, με δική του επιχείρηση.

Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να κατηγορείται για κατά συρροή ασέλγεια επί πολλά έτη σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης εξ’ αυτού του λόγου, δεν έχουν υπάρξει ακόμη ανακοινώσεις και τα στόματα όλων στην Αστυνομική Διεύθυνση, στην παρούσα φάση είναι ερμητικά κλειστά.

Οι πηγές της στήλης ωστόσο θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστες και οι πληροφορίες που φέρνει στο φως ο “Κύριος Έπαρχος” είναι απολύτως διασταυρωμένες.  Φαίνεται λοιπόν πως είναι θέμα ωρών ή λίγων ημερών, προκειμένου η υπόθεση να “σκάσει” προκαλώντας σοκ και δέος στην κοινωνία των Χανίων.

Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                     “Ο Κύριος Έπαρχος”