Σε Βουλγαράκη και ΙΜΚΑ η “Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών” Δήμου Πλατανιά

Ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» επισκέφθηκαν την Τρίτη 14-05-2019 στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων τον Αντιπεριφερειάρχη  Χανίων Κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

Εκεί συζήτησαν εκτενώς τα θέματα αποκατάστασης των καταστροφών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα όπως και τη τοποθέτηση προσωρινής γέφυρας, τύπου BELLEY , καθώς και τη διεκδίκηση του Δήμου για δημιουργία νέας γέφυρας στην περιοχή του Αλικιανού.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε ότι προχωράνε οι ενέργειες τοποθέτησης της στρατιωτικής γέφυρας , ενώ συγχρόνως ανέφερε χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης κεντρικών οδικών αξόνων. Επίσης ο Δήμαρχος πλατανιά , έθεσε το θέμα της επαναφοράς της κοίτης των ποταμών και ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε ότι εγκρίθηκε ειδικό κονδύλι στην Αντιπεριφέρεια, για το σκοπό αυτό.

candia

Επίσης την Τετάρτη 15-05-2019 επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο της ΙΜΚ&Α κ.κ. Δαμασκηνό, στα γραφεία της Μητρόπολης Χανίων οπού δήλωσαν έμπρακτα την υποστήριξη τους στο έργο της Μητροπόλεως και συζήτησαν για διάφορα θέματα. Επίσης επισκέφθηκαν το Ανουσσάκειο Ίδρυμα και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με το διευθυντή του , Πατέρα Αρετάκη που ενημέρωσε για τις ανάγκες του Ιδρύματος ενώ  στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου  κ.κ Αμφιλόχιο   όπου αναπτύχθηκαν πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος στα οποία ήδη ο Δήμος Πλατανιά κάνει παρεμβάσεις καθώς και μια σειρά έργων που είναι σε εξέλιξη και αφορούν θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ορισμένα θέματα, που θα πρέπει ο Δήμος Πλατανιά από κοινού με την Ι. Μητρόπολη να επιλύσουν.