Σε Δαράτσο, Γαλατά και Κεραμειά ο Βάμβουκας (pics)

Περιοδεία στη Νέα Κυδωνία (Δαράτσο και Γαλατά) πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της παράταξής μας Τάσος Βάμβουκας

 

Περιοδεία σε περιοχές της ΔΕ Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα στο Δαράτσο και στον Γαλατά πραγματοποίησε την Τρίτη (21/5) το απόγευμα ο Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Σταύρο Φιωτάκη και Αντώνη Βαρδάκη αλλά και υποψηφίους του συνδυασμού.

Ο Δήμαρχος Χανίων που, συν τοις άλλοις, επισκέφτηκε και εμπορικά καταστήματα αλλά και καταστήματα εστίασης και αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, ενώ η συζήτηση με τους επιχειρηματίες επικεντρώθηκε και στη νέα τουριστική “σαιζόν” που ξεκίνησε.

Μάλιστα, οι υποψήφιοι του συνδυασμού μοίρασαν στους κατοίκους το φυλλάδιο του “Δήμου Ενεργών Πολιτών” που αποτυπώνει το έργο της νυν δημοτικής αρχής.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε περιοδεία και στα Κεραμειά.

Την Τετάρτη (22/5) το απόγευμα, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα επισκεφτεί και άλλες περιοχές της ΔΕ Νέας Κυδωνίας (Σταλό, Αγία Μαρίνα) ενώ υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (23/5) στις 11 το πρωί, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι.