Ραγκούσης από Χανιά: Στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται κάτι μεγάλο -Τι δήλωσε ο Π.Πολάκης (pics+video)

Με επίσημο προσκεκλημένο τον βουλευτή Γιάννη Ραγκούση πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η συνεστίαση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης των Χανίων

Στη συνεστίαση παρευρίσκονται ακόμα ο Βουλευτής Χανίων κ.Παύλος Πολάκης, ο πρόεδρος επιτροπής προγράμματος του κόμματος και πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Σταθάκης, πρώην βουλευτές, πολιτικά στελέχη όπως και αρκετός κόσμος.

Σε δηλώσεις του ο κ.Ραγκούσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι “Στον ΣΥΡΙΖΑ, φτιάχνουμε κάτι μεγάλο, κάτι πολύ δυνατό, κάτι πολύ γερό και καλό για τον ελληνικό λαό. Για τους πολλούς. Και όσο περνάει ο χρόνος τόσο περισσότερο ζούμε με την ικανοποίηση ότι γινόμαστε πόλος συσπείρωσης όλων των προοδευτικών πολιτών αυτών που θέλουν μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Παράλληλα ο πρώην υπουργός με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εγγραφή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τα σενάρια που φέρεται να εξετάζει η κυβέρνηση για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών μέσα στο 2020, ο κ.Ραγκούσης επεσήμανε: “Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνουν. Αλλά σίγουρα δεν υπάρχει απόφαση για πρόωρες εκλογές”.

Gepostet von eparxies.gr am Freitag, 13. Dezember 2019

Από τη πλευρά του ο κ.Πολάκης τόνισε ότι “Από τις συγκεντρώσεις, τις εκδηλώσεις και τα μηνύματα που έρχονται από όλη Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχία είναι μια παράταξη που βρίσκει τον βηματισμό της, αλλάζει, ανασυγκροτείται, μετασχηματίζεται, αναδιατυπώνει ένα νέο πρόγραμμα  μιας νέας εποχής με νέα δεδομένα έτοιμο να ανταποκριθεί στο βασικό κοινωνικό αίτημα που είναι κατά τη γνώμη μας πρώτον μια τεράστιας έκτασης αναδιανομή υπέρ των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων που πρέπει να περιγράψει πολύ σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει πράξη την επομένη φορά που θα γίνει κυβέρνηση. Δεύτερον να υπερασπίσει κοινωνικά κεκτημένα που καταφέραμε να κατοχυρώσουμε την προηγούμενη τετραετία  και για τα οποία η κυβέρνηση ετοιμάζετε να υπονομεύσει. Και τρίτων, και σε αυτό εγώ επιμένω πολύ, πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα”.

Gepostet von eparxies.gr am Freitag, 13. Dezember 2019

 

Δείτε φωτό από τη συνεστίαση