Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση ασέλγειας που αποκαλύφθηκε στα Χανιά! Ανοίγει ο δρόμος για να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη…

Ραγδαίες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις γύρω από την απίστευτη υπόθεση παιδικής ασέλγειας που αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί στα Χανιά, με πρωταγωνιστή έναν 37χρονο από τον Δήμο Πλατανιά.

Η υπόθεση που πολύ γρήγορα έκανε το γύρο ολόκληρης της χώρας, μέσα από το ρεπορτάζ της Ευτυχίας Πενταράκη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, απασχολεί έντονα την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, καθώς δεν αποκλείεται πέραν από τις υποθέσεις που ήδη έχουν γίνει γνωστές, πέντε στον αριθμό κατά δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης του φερόμενου δράστη, να υπάρχουν και άλλες ακόμη “καταγεγραμμένες” , στο αρρωστημένο “βιογραφικό” του 37χρονου.

Νεώτερες πληροφορίες που φθάνουν στην διάθεση του eparxies.gr αναφέρουν πως οι αστυνομικές και ανακριτικές αρχές που χειρίζονται την λεπτή αυτή υπόθεση, κινούνται πλέον στην κατεύθυνση να ανοίξει ο δρόμος – με την απαραίτητη εισαγγελική παραγγελία που όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει να προηγηθεί – να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του 37χρονου, με στόχο να αναγνωριστεί από τυχόν άλλα θύματα του.

candia

Αυτό δεν αποκλείεται όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, να συμβεί ακόμη και μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από πολύ νωρίς το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, τη Μεγάλη Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι,  ο νεαρός θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Χανίων προκειμένου να απολογηθεί – μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, με την κατηγορία που τον βαραίνει να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα,  ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών στα Χανιά.

           Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                    Ο “Κύριος Έπαρχος”