“Ζωηρή” συζήτηση στο Νοσοκομείο Χανίων με Πολάκη και εργαζόμενους του χώρου της Υγείας (pics)

Ανοικτή συνάντηση στο αμφιθέατρο “Κ. Νικηφοράκης” με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων είχε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Χανιώτης βουλευτής “ήταν μια ζωντανή και ζωηρή συζήτηση με εργαζόμενους και επαγγελματίες του χώρου της Υγείας από τον δημόσιο, ιδιωτικό και εθελοντικό τομέα!”

Στη συνάντηση πάντως δεν ήταν λίγες οι φορές που σηκώθηκαν οι τόνοι με τον κ.Πολάκη να γίνεται αποδέκτης αρκετών παραπόνων από γιατρούς όσο και τους συμβασιούχους για την ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης.

Ο Πολάκης υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών γραμμών κάνοντας συγκρίσεις με το παρελθόν: “Στην εκδήλωση που κράτησε πάνω από 3 ώρες και περιστράφηκε γύρω από τις θετικές εξελίξεις στο πεδίο της Υγείας τα τελευταία 3,5 χρόνια, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το τι διακυβεύεται στον χώρο από το δίλημμα των εκλογών, συνομιλήσαμε ανοιχτά με τους παρευρισκόμενους και τους καλέσαμε να περιφρουρήσουν (και με την ψήφο τους) τις κατακτήσεις τις περιόδου αυτής…!Κι όμως γυρίζει!” σχολίασε ο κ.Πολάκης.