“Βροχή” τα συγχαρητήρια σε Καραμαλάκη: Κεγκέρογλου, Παπακώστα, Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης

Βροχή έρχονται τα συγχαρητήρια μηνύματα, στον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη.

Βασίλης Κεγκέρογλου

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας του αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο Γραμματέας Κ.Ο. Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, του απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

“Για την ανάληψη των καθηκόντων σας, ως Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή σας, για την οποία είμαι βέβαιος.

Παραμένω πάντοτε στη διάθεση σας.”

Η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου 

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου για την επιλογή του στρατηγού Μιχάλη Καραμαλάκη στη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, που είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του πολίτη, δίπλα στον πολίτη, για την ασφάλεια του πολίτη και την ασφάλεια της χώρας και να τον διαβεβαιώσω ότι είμαστε στο πλευρό του».
Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης
Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.
Είναι μεγάλη τιμή για την ένωσή μας, για την τοπική αστυνομία και για ολόκληρο το νησί, που μετά από 23 έτη (1993-1996, Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ. Εμμανουήλ Χουρδάκης) αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του σώματος ένας συντοπίτης μας και άξιος Αξιωματικός.
Η εμπιστοσύνη της πολιτείας με τη διατήρηση και την ανέλιξη  του κ. Αρχηγού τα τελευταία έτη στα ύπατα Αξιώματα της ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών του, της εργατικότητάς του, της μεθοδικότητάς του αλλά και της προσφοράς του στην ελληνική κοινωνία και στην ασφάλεια της Χώρας μας κάτω μάλιστα από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω των  καταστάσεων που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια σε εθνικό επίπεδο.
Από πλευράς μας θα θέλαμε να ευχηθούμε στον κ. Αρχηγό κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του δηλώνοντας ως συνάδελφοι και παλιοί συνεργάτες ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας των συμπολιτών μας αλλά και για τη διατήρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στις υψηλότερες θέσεις στην εμπιστοσύνη τους μεταξύ των θεσμών του Κράτους.