“Παρέα” με Μανιμανάκη και Χαιρετάκη οι επισκέψεις Πολάκη σε ΟΑΚ και υπηρεσίες της Π.Ε.Χανίων

Σήμερα το πρωί, ο αν. Υπουργός Υγείας και υποψήφιος Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, με συνυποψήφιούς του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά (Μ. Χαιρετάκη & Κ. Μανιμανάκη), επισκέφθηκε δύο υπηρεσίες-εργαλεία, κρίσιμες για την ανάπτυξη του νομού και εν γένει του νησιού.

Αρχικά στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης – ΟΑΚ, όπου με τα στελέχη του φορέα επισκόπησαν από κοινού την πορεία μεγάλων αναπτυξιακών μελετών και έργων και τα σχετικά προβλήματα που προκύπτουν. Πρόκειται για οργανισμό που η ολόπλευρη ενίσχυσή του σε προσωπικό και μέσα είναι επιβεβλημένη για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης. Συνομίλησε με την Διεύθυνση και το προσωπικό για θέματα αρμοδιότητας της υπηρεσίας (κατάρτιση ετήσιων και πολυετών περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων για τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία), καθώς και τα ζητήματα που προκύπτουν στις συνέργειες με Δήμους και άλλους φορείς. Ο στόχος παραμένει η συνεχής ποιοτική βελτίωση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στον τομέα της φυτικής και της ζωικής παραγωγής αντίστοιχα, σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συνέπειες που ελλοχεύουν για τους τομείς αυτούς από μια τυχόν επικράτηση νεοφιλελεύθερων πολιτικών στις επερχόμενες εκλογές, όπως εκείνες που ευαγγελίζεται η ΝΔ και ο αρχηγός της…!