“Μπαλωθιές” Πολάκη σε Μητσοτάκη για τη συνάντηση με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ο αναπληρωτής υπουργός αρνείται τις κατηγορίες περί θεσμικής επιτροπής και κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ για τη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των δικαστών και των εισαγγελέων!

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης επιχερεί να αποκρούσει τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν περί θεσμικής εκτροπής ισχυριζόμενος ότι έχει ενημερώσει με αναφορές του τον Άρειο Πάγο και ταυτόχρονα καυτηριάζει τον τρόπο που παρουσιάστηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους δικαστικούς.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε:

«ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,για συγκεκριμενες υποθεσεις,εχοντας στειλει πριν αναφορες στον Αρειο παγο ειναι “ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ” !!!!!

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ,προφανως και βεβαιως-βεβαιως δεν ειναι παρεμβαση στη δικαιοσυνη ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ……

…οσο κι αν ειναι καταχνια και σκοτεινια μεγαλη
θα τηνε βρει τη περασια ο ηλιος να προβαλλει …»

Δείτε την ανάρτησή του: