“Έφραξε” το κέντρο από τα πούλμαν των σχολικών εκδρομών! Δεκάδες πενταήμερες στα Χανιά.

Με εκατοντάδες μαθητές από σχολικές εκδρομές έχουν “πλημμυρίσει” τις τελευταίες ημέρες τα Χανιά. Από το περασμένο Σαββατοκύριακο, τα Χανιά ζουν στους ρυθμούς των πενταήμερων εκδρομών, από σχολεία της υπόλοιπης Ελλάδας που βρίσκονται στο νησί.

Arxontakis

Πρόκειται για σχολεία που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τις πενταήμερες εκδρομές τους λίγο… πρόωρα. Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια περίπου, τείνει να μετατραπεί σε “μόδα” οι πολυήμερες σχολικές εκδρομές να πραγματοποιούνται λίγες ημέρες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και όχι του Πάσχα, όπως συμβαίνει παραδοσιακά.

Arxontakis

Στα Χανιά βρίσκονται αυτές τις ημέρες εκατοντάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα, κυρίως από την Αθήνα και γι’ αυτό τον λόγο έχουν τεθεί σε λειτουργία, αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες, κυρίως του Βόρειου Άξονα.

Ενδεικτικές είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το eparxies.gr οι οποίες ελήφθησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, όπου παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, από τα πολυάριθμα πούλμαν που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή, επιβιβάζοντας και αποβιβάζοντας μαθητές.