“Χοντρό” επεισόδιο με Κρητικό βουλευτή και γυναίκα συνάδελφό του: “Πως μιλάς έτσι, γίδια μας πέρασες;», σε ρόλο “πυροσβέστη” πρώην κοινοβουλευτικός από το Ρέθυμνο…

Απόρροια της πολύ μεγάλης κυοφορούμενης έντασης στο εσωτερικό του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν η επιστολή της βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου προς την Πρόεδρο του κόμματος, τον Γραμματέα, τον διευθυντή της Κ.Ο. και στους συντρόφους της βουλευτές, που προκάλεσε αναταράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αφορμή για την «έκρηξη» της κας Γιαννακοπούλου ήταν η απότομη συμπεριφορά του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Βασίλη Κεγκέρογλου, σε κλειστή συνεδρίαση που είχαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να αποφασιστεί η στάση τους στο νομοσχέδιο για τη δωρεά από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τον εξοπλισμό του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιαννακοπούλου – Κεγκέρογλου

candia

 

Η βουλευτής ζήτησε τον λόγο, όμως, ο κ. Κεγκέρογλου δεν της έδωσε τον λόγο, ενώ σε κάποιο σημείο η κατάσταση ξέφυγε όταν ο γραμματέας της Κ.Ο. αναφέρθηκε υποτιμητικά στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Τότε εξεμάνη η κα Γιαννακοπούλου, η οποία απευθυνόμενη στον κ. Κεγκέρογλου είπε: «πως μιλάς έτσι, μιλάς σε βουλευτές γίδια μας πέρασες;». Οι φωνές υψώθηκαν και αντήχησαν στους διαδρόμους της Βουλής. Στον χώρο συνεδρίασης εισήλθαν θορυβημένοι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Γεννηματά Μανώλης Όθωνας και ο Χρήστος Πρωτόπαπας, για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιαννακοπούλου – Κεγκέρογλου

Μάλιστα, σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών” και τις πληροφορίες του Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο κ. Όθωνας ακούστηκε να λέει: «Βασίλη, σταμάτα να φωνάζεις. Είναι ανοικτές οι πόρτες».

Αποτέλεσμα εικόνας για Μανόλης Οθωνας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Γιαννακοπούλου και άλλοι βουλευτές ήταν υπέρ της ψήφισης για την ανέγερση του Νοσοκομείου, καθώς εκτιμούσαν ότι δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν στους ψηφοφόρους τους την άρνηση, ενώ είχε ήδη προϋπάρξει δυσαρέσκεια με την καταψήφιση της τροπολογίας για τις ΜΚΟ.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr