Ψάχνεται ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για τις “κενές” θέσεις! Γνωστός Κισσαμίτης επιχειρηματίας δείχνει να… ενδιαφέρει

Ανακατεύει την τράπουλα και ψάχνει λύσεις για να κατεβάσει μια γερή εξάδα στα Χανιά, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με δεδομένα ότι ο νομός, αφενός στις πρόσφατες ευρωεκλογές ήταν από τις ελάχιστες εξαιρέσεις του εκλογικού χάρτη που δεν βάφτηκαν “μπλε” και αφετέρου πως έχει σημαντική ιδιαιτερότητα λόγω της ισχυρής “εντοπιότητας” που παρουσιάζει για τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά για τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, τα Χανιά χαρακτηρίζονται υψηλού εκλογικού ενδιαφέροντος.

Πέραν του ερωτηματικού, αν οι δυάδα της… φωτιάς, Πολάκης – Σταθάκης θα είναι μέχρι τέλους και οι δυο στο ψηφοδέλτιο των Χανίων, αλλά και τις δυο… καπαρωμένες θέσεις από τους έτερους βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την πλήρωση των υπολοίπων “κενών” για την Κουμουνδούρου.

Τις τελευταίες ώρες, ένα όνομα που παίζει δυνατά και δείχνει να βολιδοσκοπείται, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα χείλη, είναι ο Κισσαμίτης επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΧ  Μιχάλης Χαιρετάκης, ο οποίος ακούγεται πως διαθέτει χαρακτηριστικά ελκυστικά για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα από αυτά, ίσως και το πλέον ισχυρό, είναι η περιοχή καταγωγής του, η Κίσσαμος που μοιάζει να ενδιαφέρει πολύ τους έχοντες την ευθύνη για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κυβερνώντος κόμματος.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάντανο, ο κ. Χαιρετάκης ήταν εκεί…

Όπως και να έχει, κοντός ψαλμός αλληλούια καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η 7η Ιουλίου κοντοζυγώνει ολοένα και περισσότερο.