Προ των πυλών ο 2ος νυχτερινός γύρος πόλης Ρεθύμνου

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Προ των πυλών η αθλητική διοργάνωση 2ος ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Πρόκειται για μια αθλητική δράση που έγινε πέρυσι για πρώτη φορά και την οποία αγκάλιασαν οι πολίτες.

Φέτος δίνουμε ραντεβού ξανά στο ίδιο μέρος και συγκεκριμένα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στις 20:30, για να τρέξουμε ή να περπατήσουμε πέντε χιλιόμετρα(5.000μ.) Η αθλητική εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Αθλητισμού και το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «HORIZON 2020 – CIVITAS DESTINATIONS» για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας σε τουριστικούς προορισμούς

candia

Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από το Γραφείο του Τμήματος Αθλητισμού, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12.00–20.00. Επίσης, την ημέρα της εκδήλωσης (Κυριακή 22/09/2019) και ώρα 18:30-20:00 στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, θα γίνεται παραλαβή του πακέτου συμμετοχής του αγώνα για τους αθλητές που προέρχονται εκτός Ρεθύμνου.