Η πρασινομάτα από το Ηράκλειο που νίκησε τον καρκίνο & δημιουργεί… “θαύματα”! (pics)

Όλες οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό, η κάθε μια για κάποιο δικό της λόγο. Είναι όμως και κάποιες που αξίζουν όλο το σεβασμό του κόσμου για κάποιο πολύ σημαντικό λόγο!

Εκείνες που είναι νικήτριες της ζωής! 

candia

Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Παρί Πετούση, από το Ηράκλειο, η οποία όχι μόνο νίκησε την ανίατη νόσο αλλά έχει σταθεί ξανά στα πόδια της, χαρίζοντας χαμόγελα στην οικογένειά της αλλά και τα παιδιά της (είναι και μαμά!), και ένα μεγάλο μάθημα προς όλους όσους παλεύουν όπως πάλεψε εκείνη.

Αυτή η υπέροχη και ταλαντούχα πρασινομάτα από το Ηράκλειο, νίκησε τον καρκίνο που είχε στο στήθος. Πέρασε δύσκολα, πέρασε βράδια μέσα στην αγωνία. Χιλιάδες σκέψεις την κατέκλυσαν. Είχε δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, τη μητέρα της Κούλα, τις αδερφές της, τα παιδιά της. Και τα κατάφερε! 

Είναι πλέον εδώ, ολόχαρη, γεμάτη ζωντάνια και αγάπη για τη ζωή, για την οποία πάλεψε με νύχια και με δόντια!

Είναι εδώ για να μας δείξει πώς η ζωή συνεχίζεται, και όταν θέλεις μπορείς να κάνεις τα πάντα! Πλέον, φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα, και επίσης ζωγραφίζει! Φαίνεται πώς έχει κάτι σαν… “μαγικό” ταλέντο στα χέρια της, και ότι πιάνει γίνεται… “χρυσός”!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, η πανέμορφη μανούλα έχει πραγματικά χάρισμα, και δύναμη καθώς μπορεί πλέον να χαμογελάει και να βλέπει τη ζωή με άλλο… μάτι!

Συν όλα τα άλλα, επαγγέλλεται και ασφαλίστρια, όπου μάλιστα φαίνεται πώς το’ χει!

Όσοι τη γνωρίζουν, αναφέρουν πώς πρόκειται για ένα παιδί-μάλαμα, μέσα στην καλοσύνη, ενώ η αγάπη της για τα παιδιά εκτός από αυτονόητη, είναι και αυτή που της έδωσε τη δύναμη για να σταθεί ξανά στα πόδια της!

(Ο γνωστός Ηρακλειώτης τραγουδιστής Νίκος Σγουρός με χειροποίητο κόσμημα από την Παρί!)

Για να δείτε τη σελίδα με τα κοσμήματά της στο facebook, κάντε κλικ ΕΔΩ

Επιμέλεια: Χρύσα Ζερβού