Πόσο πιο απλά να μας το πουν να κάτσουμε τον κ@@ο μας μέσα φέτος το Πάσχα…;

Όσο πλησιάζουν οι ‘Αγιες ημέρες του φετινού Πάσχα, τόσο διακρίνουμε ολοένα και περισσότερο την αγωνιώδη προσπάθεια των αρμοδίων, να μας πείσουν πως πρέπει να κάτσουμε σπίτι.

Η Ιερά Σύνοδος από τη μια, η Κυβέρνηση από την άλλη και στη μέση εμείς, το ποίμνιο που για το καλό όλων, φέτος θα πρέπει να περάσει ένα διαφορετικό Πάσχα, για να είναι Πρώτα ο Θεός, όλα τα επόμενα μας Πάσχα, ίδια με τα προηγούμενα και όχι με αυτό του 2020.

Έχουν επιστρατευθεί απίστευτα μέτρα, προκειμένου να αναχαιτιστεί η μεγάλη έξοδος, ενώ από την άλλη, κάποιοι – στην προσπάθεια τους να… πουν κάτι –  προθυμοποιήθηκαν να μετατρέψουν σε υπόθεση ντελίβερι, το Άγιο Φως.

candia

Ρε παιδιά, κανείς δεν μπορεί να τοποθετήσει σε ζυγαριά την Πίστη ΚΑΝΕΝΩΣ, αυτό είναι εξόχως ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Κανείς, δεν θα κατηγορήσει κανέναν, αν φέτος δεν προσκυνήσει τον Επιτάφιο και δεν ανάψει την λαμπάδα του με το Άγιο Φως.

Ούτε φυσικά κανείς, δεν θα είναι λιγότερο Χριστιανός από τον άλλον, αν τη φετινή Μεγάλη Εβδομάδα, παρακολουθήσει τις Ιερές Ακολουθίες από την τηλεόραση ή το διαδίκτυο και όχι δια ζώσης.

Αν φέτος προσαρμοστούμε στους περιορισμούς, όπως με τεράστια επιτυχία  έχει πράξει η συντριπτική πλειοψηφία μέχρι σήμερα – με μετρήσιμα σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ αποτελέσματα – τόσο υπερπολλαπλασίαζουμε τις πιθανότητες του χρόνου,  όλα αυτά, να είναι μια ανάμνηση παλιά και να γιορτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το Πάσχα του 2021…

Αφήστε στην άκρη τις θρησκοληπτικές θεωρίες – αντιδράσεις και καθίστε τον κ@&ο σας ΜΕΣΑ, για να επιστρέψουμε μια ώρα νωρίτερα στην κανονικότητα.

Πετύχαμε ήδη πάρα πολλά με την προσωπική θυσία του καθένα. Μην ρίξουμε τώρα την καρδάρα με το γάλα.

Αυτό, ούτε ο ίδιος ο Θεός δεν τον θέλει…

  Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                         “Ο Κύριος Έπαρχος”