Πολάκης: Τεράστια δικαίωση γιατί δέχθηκα το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο αισχρή στοχοποίηση

Μετά το πρώτο “ευχαριστώ” που ήταν αποκλειστικά για τους Σφακιανούς, ο πρώην πια Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του ευχαριστεί όλους τους Χανιώτες που τον εξέλεξαν στις χθεσινές εκλογές

Μάλιστα ο Σφακιανός πολιτικός στο μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, καθώς μετά τον Αλεξη Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση.”

Πιο αναλυτικά:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!
Με τιμήσατε όλοι…, Aποκορωνιώτες, Κισαμίτες, Πλατανιανοί, Σεληνιώτες, Σφακιανοί, Χανιώτες. Κι εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δίκια του τόπου μας, για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό !
Το 31,5-32% που μας έδωσε ο ελληνικός λαός, μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής, δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !
Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε, να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του “νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων” η ΝΔ του Μητσοτάκη.
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!
Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, καθώς μετά τον Αλεξη Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση.
ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!