Πολάκης σε Καμπουράκη: «Με σιχάματα και σκουπίδια ασχολούμαι μια φορά»

Ο Παύλος Πολάκης με το γνωστό στυλ του απαντά στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει προκληθεί μεταξύ τους το τελευταίο διήμερο.

Σε νέα ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στον δημοσιογράφο, λέγοντας ότι όσα έγραψε ήταν «ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια, θλίψη και μίσος».

« Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου» γράφει, επαναλαμβάνοντας την κατηγορία ότι ο δημοσιογράφος εγκαινίασε την εκπομπή του «με τον ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς». «Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής», σημείωσε.

Αναλυτικά, ο κ. Πολάκης γράφει στο προφίλ του: «Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια ,θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία ,την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς. Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής γιατι μετά θα μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες …»

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr