Ποιο αξιοθέατο στη Κρήτη βρίσκεται στις κορυφαίες εμπειρίες διακοπών παγκοσμίως – Και δεν είναι το φαράγγι της Σαμαριάς

Έξι εμπειρίες σε τέσσερα ελληνικά νησιά (Ρόδος, Ζάκυνθος, Κρήτη και Κως), συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες εμπειρίες που επιλέγουν οι πελάτες της TUI παγκοσμίως, καθώς για τον ταξιδιωτικό γίγαντα, η εμπειρία προορισμού γίνεται όλο και πιο σημαντική, σύμφωνα με τις απόψεις των πελατών του.

Στη Σκανδιναβία, το 38% των παραθεριστών ήδη επισημαίνει ότι οι εκδρομές και οι δραστηριότητες που προσφέρονται επηρεάζουν την απόφαση για τις διακοπές τους.

Η εγγύτητα προς την παραλία (31%) και η ποιότητα του ξενοδοχείου (28%) καταλαμβάνουν τον δεύτερο και τρίτο λόγο επιλογής για τους ταξιδιώτες από τις σκανδιναβικές χώρες. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη σημασία των εμπειριών για τους παραθεριστές, η TUI επέκτεινε μαζικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στον τομέα των εκδρομών, των δραστηριοτήτων και των εισιτηρίων πέρυσι, κυρίως με την απόκτηση της ιταλικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας Musement.

candia

Σήμερα, οι παραθεριστές μπορούν να επιλέξουν από 150.000 εμπειρίες σε όλο τον κόσμο στην TUI. Αρκετές χιλιάδες προϊόντα στο τρέχον χαρτοφυλάκιο είναι αποκλειστικές προσφορές που οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο με την TUI. Αυτές οι διαφοροποιημένες εκδρομές και δραστηριότητες, τις οποίες ο Όμιλος εμπορεύεται με την επωνυμία TUI Collection και TUI Plus, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Ευρωπαίους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια τόσο πριν από το ταξίδι όσο και στον προορισμό, ανά πάσα στιγμή μέσω όλων των καναλιών (ταξιδιωτικό πρακτορείο, ιστοσελίδα, TUI app, TUI rep ή TUI call center).

«Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος έχει δείξει σαφώς ότι η ζήτηση για διαφοροποιημένα προϊόντα στους πελάτες μας είναι ιδιαίτερα υψηλή και θα επεκτείνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο αποκλειστικών εκδρομών και δραστηριοτήτων μας τα επόμενα χρόνια», λέει ο David Schelp, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Destination Experience. «Βέβαια, προχωρούμε με την περαιτέρω ανάπτυξη ολόκληρης της σειράς μας, ώστε κάθε παραθεριστής να βρει την εμπειρία που ταιριάζει καλύτερα.

Ποιοι διακρίθηκαν

Μεταξύ των 10 κορυφαίων εμπειριών για το καλοκαίρι του 2019 από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο παγκοσμίως που είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν και το νησάκι της Σπιναλόγκας στο Λασίθι.

Δείτε τα όλα

TOP 10 EXPERIENCES SUMMER 2019 (MAY – SEPTEMBER) WORLDWIDE REP SALES TUI

Collection Saona Island, Punta Cana, Dominican Republic
TUI Collection Mallorca Island Tour, Majorca, Spain
TUI Collection Lindos & City Tour, Rhodes, Greece
TUI Collection Nissyros Special, Kos, Greece
TUI Plus Loro Parque, Tenerife, Spain
TUI Plus Siam Park, Tenerife, Spain
TUI Collection Discover Symi, Rhodes, Greece
TUI Collection The Island of Spinalonga, Crete , Greece
TUI Collection Safari, Punta Cana, Dominican Republic

TOP 10 ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 (ΜΑΙΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ticket Universal Orlando Resort, Orlando, USA
Walt Disney World Ultimate Ticket, Orlando, USA
Ticket SeaWorld Parks & Entertainment, Orlando, USA
TUI Plus Siam Park, Tenerife, Spain
TUI Collection Chichen Itza, Cancun, Mexico
TUI Plus Xel-Há, Cancun, Mexico
TUI Collection Turtle Island Cruise, Zakynthos, Greece
Ticket Discovery Cove, Orlando, USA
TUI Plus Smuggler’s Cove, Zakynthos, Greece
TUI Collection Lindos & City Tour, Rhodes

 money-tourism.gr