Πλ.Μαρκοπούλου: Της έσπασαν το αυτοκίνητο, την έκλεψαν και η ΕΛ.ΑΣ. της είπε έλα από το Μέγαρο να κάνουμε αυτοψία…(pics)

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Δευτέρας στην πολύπαθη πλατεία Μαρκοπούλου στα Χανιά.

Το νέο αυτό συμβάν έγινε εκεί που η παρανομία βασιλεύει στη σκιά των αρχών, την περιοχή για την οποίαν δεν θα κουραστούμε να γράφουμε έως ότου οι υπεύθυνοι αυτής της πόλης, αναλάβουν έστω και κάποια πρωτοβουλία.

Αυτή την κατάσταση αντίκρισε η Χανιώτισσα κάτοχος του οχήματος που βλέπετε στις φωτογραφίες όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της,  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο “ελεγχόμενης” στάθμευσης δίπλα ακριβώς από το κτήριο του πρώτου γυμνασίου.

Αμέσως και σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε την αστυνομία αλλά…

Σε ανάρτηση της με εύλογη αγανάκτηση αναφέρει την απάντηση που έλαβε:

Βρίσκω το αυτοκίνητό μου σε αυτό το χάλι παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και δεν έρχεται πρέπει λέει να πάρω αυτό το αυτοκίνητο και να πάω εκεί για αυτοψία όχι να έρθουν εδώ….. Αλήθεια είμαστε σοβαροί σε αυτή την πόλη;……. Το κάθισμά μου είναι γεμάτο γυαλιά …..

Δεν είναι λίγες οι φορές που η στήλη έχει αναφερθεί στο τεράστιο πρόβλημα παραβατικότητας που καταγράφεται στην περιοχή, χωρίς να ιδρώνει το αφτί κάποιου. Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. αν υιοθετήσουμε την καταγγελία της ιδιοκτήτριας του αυτοκίνητου που παρουσιάζουμε παραπάνω, μαρτυρά και υποδεικνύει και τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζουν το όλο θέμα, οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τι άλλο πρέπει να γίνει Κύριοι για να πράξετε το αυτονόητο…;

Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ξυπνήσετε από τον λήθαργο… ή τελικά υπάρχει άβατο – του υποκόσμου – στην καρδιά της πόλης;

Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                               “Ο Κύριος Έπαρχος”