Ποιο ξενοδοχείο της Κρήτης θα αλλάξει όψη και γιατί…

Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του Mirabello Beach & Village Hotel στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης από τη Wyndham σε συνεργασία με τη Zeus International ώστε να ολοκληρωθεί η αλλαγή του brand του ξενοδοχείου, ιδιοκτησίας του ομίλου Μαμιδάκη, σε Wyndham Grand Hotel.

Το ξενοδοχείο έχει 6 ορόφους και λειτουργεί από το 1971. Το Mirabello Beach Hotel διαθέτει 176 δωμάτια και το Mirabello Village 115 μπάνγκαλόου.

Η Zeus International θα αναλάβει το μάνατζμεντ του ξενοδοχείου.

Το πρότζεκτ είναι μέρος συμφωνίας που υπέγραψε η Wyndham με τη Zeus International το Μάρτιο του 2017 για το άνοιγμα 20 ξενοδοχείων, είτε με ανακαίνιση είτε με κατασκευή μονάδων, μέσα στην ερχόμενη 10ετία στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Κύπρο.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Δεκέμβριο του 2016 άνοιξε το Wyndham Grand Athens, σηματοδοτώντας την είσοδο του brand στην Ελλάδα.

Ακολούθησαν τον Ιούνιο του 2017 τα Wyndham Loutraki Poseidon Resort (108 σουίτες) και του Ramada Loutraki Poseidon Resort (207 δωμάτια) στον Κορινθιακό Κόλπο.

Το Wyndham Garden Attica Riviera στο Μάτι, πρώην Aquamarina Hotel, 130 δωματίων, και το Ramada Plaza Attica Riviera στη Βραυρώνα, πρώην Mare Nostrum, 352 δωματίων, έχουν προγραμματιστεί να λειτουργήσουν μέσα στο 2018.

Επίσης, η Wyndham άνοιξε το Wyndham Athens Residence στο Μεταξουργείο, το οποίο λειτουργεί από τον Ιούλιο.

Πηγή: Tornosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here