Παρέμβαση Διγαλάκη για το ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Κισσάμου! Έκτακτη σύσκεψη την Πέμπτη στο Υπουργείο Παιδείας

Πηγή Φωτογραφίας: biskotto.gr

Τρέχουν οι εξελίξεις νωρίς το βράδυ της Τρίτης, λίγες μόλις ώρες μετά την απόφαση του δήμου Κισσάμου, να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Γενικού Λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου, λόγω των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στο κτήριο, μετά και τον πρόσφατο σεισμό των 6,1 Ρίχτερ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της απόφασης του Δημάρχου Κισσάμου, οδήγησε στην άμεση παρέμβαση του Χανιώτη Υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη, ο οποίος συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για το θέμα την ερχόμενη Πέμπτη στο Υπουργείο.

Δήλωση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτή Χανίων Βασίλη Διγαλάκη

Αμέσως μετά από τη γνωστοποίηση της έκθεσης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα του Λυκείου Κισσάμου, επικοινώνησα με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κα Ζαχαράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό να δοθεί άμεσα η απαιτούμενη υποστήριξη προς τον Δήμο Κισσάμου και να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός για την επίλυση του προβλήματος. Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ΚΤΥΠ ΑΕ, στην οποία προσκλήθηκε να συμμετάσχει και ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γ. Μυλωνάκης.

Πηγή Φωτογραφίας: biskotto.gr