Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στις Kουρούνες – Στα Χανιά φυγαδεύτηκε η οικογένεια του 43χρονου

Φωτογραφία αρχείου

Παραδόθηκε ο 43χρονος ο δράστης του άγριου φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου, όπου σκότωσε έναν 73χρονο και τραυμάτισε δύο άτομα.

O 43χρονος δράστης του πρόσφατου εγκλήματος στις Κουρούνες Λασιθίου που έπεσε νεκρός από σφαίρες ο 73χρονος Μ.Φ. ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 45χρονος γιος του Γ.Φ. ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε και ακόμα ένας άνδρα, παραδόθηκε πριν από λίγο στις αρχές.

Από χθες ο δράστης είχε έρθει σ’ επαφή με τον δικηγόρο, Γιώργο Στειακάκη, λέγοντας πως θέλει να παραδοθεί και αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες και οι συζητήσεις με τις αρχές για τον τρόπο αλλά και τον τόπο της παράδοσής του.

Αυτό έγινε πριν από λίγο όταν ο 43χρονος συνοδεία του δικηγόρου εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα κ.Θανάση Γαλήνα προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του και να του αποδοθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αιτία της άγριας δολοφονίας φέρεται να ήταν κτηνοτροφικές διαφορές μεταξύ του 43χρονου και της οικογένειας του θύματος.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr μάλιστα, η οικογένεια του δράστη έχει φυγαδευτεί στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό συμβάν έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην αγροτική περιοχή Κουρούνες Νεάπολης.

Ο δράστης είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο πατέρα και γιο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον πρώτο και σοβαρά τον δεύτερο. Ο πατέρας του 43χρονου δράστη είχε προσαχθεί προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, δεδομένου ότι δράστης και θύματα, σύμφωνα με τις αρχές είχαν προστριβές μεταξύ τους για κτηματικές διαφορές.

Ο άτυχος πατέρας, 73 ετών, εξέπνευσε σχεδόν αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ενώ ο 45χρονος γιος του μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, που βρισκόταν κοντά στον τόπο της δολοφονίας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τα σκάγια του δράστη δεν του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό λόγω της απόστασης.