Παιδιά ψυχραιμία! Οι “πειρατές” ρεπόρτερ στα Χανιά, ανακαλύπτουν κρούσματα και σπέρνουν πανικό…

Λίγη ψυχραιμία απ’ ΟΛΟΥΣ, δεν βλάπτει, οι στιγμές είναι κρίσιμες και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ, επιβάλλεται να σταθούμε στο ύψος που η περίσταση απαιτεί.

Ξαφνικά ο καθ΄ένας έχει πληροφορίες για επιβεβαιωμένα περιστατικά στα Χανιά, για την τάδε κλινική, το τάδε νοσοκομείο και όλη αυτή η παραφημολογία, η ανεύθυνη αναπαραγωγή – διασπορά ειδήσεων, είναι επικίνδυνη.

Στα Χανιά, οι… δαιμόνιοι ρεπόρτερ έχουν όπως φαίνεται πολλαπλασιαστεί αυτές τις ημέρες, αλλά ευτυχώς δεν έχουν βρει επαγγελματική στέγη, να φιλοξενεί τις αποκλειστικές πληροφορίες τους.

candia

Έχω βαρεθεί να σηκώνω το τηλέφωνο και να απαντώ σε όλους εκείνους που απευθύνονται σ΄εμένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: προς ώρας, και απ’όσο γνωρίζω,  δεν έχουμε κάποιο “θετικό” περιστατικό. Αυτό δεν σημαίνει πως το επόμενο λεπτό, θα μοιάζει με το  προηγούμενο και ότι τα Χανιά, θα την βγάλουν τελικά… καθαρή. Κάπου παρακάτω, το κρούσμα (τα) θα μας χτυπήσουν την πόρτα.  

ΕΥΤΥΧΩΣ το σύνολο των Χανιώτικων Μέσων Ενημέρωσης αντιμετωπίζει με απόλυτη σοβαρότητα την κατάσταση και ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι, πασχίζουν για την σωστή μεταφορά των πληροφοριών που σχετίζονται με το διαβολεμένο ιό.

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης, από την δική της πλευρά, ίσως να πρέπει να βρει έναν πλέον ευέλικτο τρόπο, για την ενημέρωση των ΜΜΕ, προκειμένου οι “πειρατές” του δικού μας σιναφιού, να μην κερδίζουν έδαφος, τώρα που οι ώρες και τα λεπτά είναι κρίσιμα.

  Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                      “Ο Κύριος Έπαρχος”