ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός | Ροκάκης, Πετράκης, Λαζαρίδης: Εντυπώσεις και δηλώσεις για το… νέο εγχείρημα!

Σε δηλώσεις σχετικές με το νέο εγχείρημα προέβησαν χτες ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης, ο προπονητής Γιώργος Πετράκης και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιώργος Λαζαρίδης…

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Οι δηλώσεις του Αντ. Ροκάκη

«Ο κόσμος των Χανίων έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται κάτι μεγάλο κι εμείς είμαστε εδώ για να το φέρουμε εις πέρας» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του πριν την ανοικτή προπόνηση της Δευτέρας.

candia

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και από τον κόσμο και γενικότερα από το αποτέλεσμα και την έκβαση του εγχειρήματος έως τώρα. Τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και από τον απλό φίλαθλο, αλλά και γενικότερα από σημαντικούς και έγκυρους ανθρώπους των Χανίων. Αυτό μας δίνει δύναμη. Προχωράμε και προχωράμε δυνατά. Πιστεύω ότι ο κόσμος των Χανίων έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται κάτι μεγάλο κι εμείς είμαστε εδώ για να το φέρουμε εις πέρας».

Οι δηλώσεις του Γ. Πετράκη

Αναλυτικά είπε τα εξής:

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικότερο στοιχείο που αποκομίσαμε από αυτές τις μέρες επειδή είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι ότι καταφέραμε και ήμασταν πάρα πολύ χρόνο μαζί. Δουλέψαμε αρκετά καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Είχαν διάθεση. Όπως και να ‘χει αυτή η περίοδος είναι αρκετά σκληρή, αλλά αυτό που μου μένει είναι ότι πραγματικά κερδίσαμε πράγματα αυτό τον καιρό. Το ίδιο φαίνεται και σε κάποιους αγώνες που έχουμε παίξει, ότι βγάζουμε στοιχεία. Νομίζω ότι τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά για μας».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ ή θα γίνουν κι άλλες κινήσεις: «Κατά μεγάλο ποσοστό θέλουμε να κινηθούμε για έναν ή δύο ακόμα παίκτες, αλλά θα είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή διότι θέλουμε να είναι κάτι αρκετά καλό για την ομάδα μας».

Για τη διάθεση των παικτών στο Καρπενήσι και την έλλειψη τραυματισμών: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς διότι αυτή η περίοδος ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τραυματισμό. Είμαστε όμως σε πολύ καλό επίπεδο και  με τους συνεργάτες μου. Πραγματικά, νομίζω ότι γίνεται μια πολύ σημαντική και αξιόλογη δουλειά. Το κρατάμε αυτό και το ίδιο θέλουμε να είμαστε και στη συνέχεια».

Για τη συνεργασία με τον ΑΟ Χανιά και την ώθηση που αναμένεται να δώσει ο κόσμος: «Η δική μου γνώμη είναι ότι δύο αρκετά μεγάλες ομάδες, κάθε μία για τον δικό της λόγο και τρόπο, ο ΑΟΧ με την ιστορία του και ο Κισσαμικός με αυτά που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια, όλη αυτή η δόμηση που πάει να συμβεί για τον Νομό Χανίων θα είναι κάτι πολύ αξιόλογο. Αρκεί πραγματικά να μην υπάρξουν δεύτερες σκέψεις πίσω από αυτό, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά. Εμάς όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι με αυτό που έχει γίνει τώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να “καλλιεργήσουμε” σε όλους, στους εαυτούς μας, στους παίκτες και τους γύρω μας ότι πλέον εκπροσωπούμε ένα μεγάλο Νομό από την πλευρά μας σαν ομάδα, που αυτό πραγματικά μπορεί να μας δώσει πολλά κίνητρα για τη συνέχεια και για το πρωτάθλημα».

Οι δηλώσεις του Γ. Λαζαρίδη

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν αλλάζει κάτι αγωνιστικά μετά τη συνεργασία με τον ΑΟ Χανιά: «Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα. Άλλη μία χρονιά είμαστε εδώ πέρα και είμαι χαρούμενος που έμεινα. Δεν θα αλλάξει τίποτα. Θα παλέψουμε σε όλους τους αγώνες, θα κατεβαίνουμε για να παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι το αποτέλεσμα και να πάμε ακόμα καλύτερα γιατί πέρσι δεν ήταν τόσο καλή η χρονιά. Θέλουμε να τη διαγράψουμε αυτή τη χρονιά και να κάνουμε μια καινούργια αρχή φέτος και να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες η στήριξη του κόσμου των Χανίων: «Φυσικά. Τώρα θα έχουμε περισσότερο κόσμο και περισσότερη βοήθεια από την κερκίδα. Σου δίνει μία άλλη αίσθηση όταν έχεις παραπάνω κόσμο».

eparxies.gr