Οπαδοί του ΟΦΗ «την έπεσαν» σε πατέρα και γιο (pic)

Το παρακάτω περιστατικό έγινε στην εξέδρα, όπου φιλοξενούνταν οι οπαδοί του ΟΦΗ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος παίκτης του ΟΦΗ, Ρικάρντο Βαζ, ζήτησε και πήρε τη φανέλα του συμπατριώτη του, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με το ball boy.

Ο Ρικάρντο Βαζ, πήρε τη φανέλα και την έδωσε σε έναν πιτσιρικά, ο οποίος προφανώς του την είχε ζητήσει πριν από το παιχνίδι.

candia

Ο πιτσιρικάς καθόταν μαζί με τον πατέρα του στην εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός “την έπεσαν” σε πατέρα και γιο.

tipografo prints

Προπηλάκισαν και χτύπησαν τον πατέρα, ο οποίος πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσει από το μένος του, ενώ έριξαν μέσα στο γήπεδο και τον πιτσιρικά, ο οποίος βλέποντας το απίστευτο σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, έβαλε τα κλάματα!

Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Κώστας Τσιμίκας είδαν το περιστατικό και έσπευσαν στο σημείο. Ο Γάλλος απευθύνθηκε με έντονο και επικριτικό τρόπο στους οπαδούς του ΟΦΗ, ενώ ο αμυντικός του Ολυμπιακού (μαζί με 3-4 παίκτες του ΟΦΗ: Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Γιαννούλης), πήρε υπό την προστασία του το παιδί, χαρίζοντάς του και τη δική του φανέλα! Μάλιστα, τον συνόδευσε μέχρι την έξοδο.

Παιδί και πατέρας αποχώρησαν ευτυχισμένοι για τη φανέλα, αλλά απογοητευμένοι που έγιναν θύματα του τυφλού οπαδισμού…

Πηγή: cna.gr