Όλγα Χναρά: Προς όλους τους Έλληνες του Εξωτερικού: Όλοι ΜΑΖΙ μια γροθιά για την μικρή μας Χανιώτισσα…

Την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες για το 15χρονο κοριτσάκι από τα Χανιά, το οποίο πρέπει να υποβληθεί σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο στην Αμερική, αγκαλιάζουν και οι απόδημοι Έλληνες του Εξωτερικού.

Μια Χανιώτισσα και δική μας συνεργάτιδα στο eparxies.gr, η πάντα δραστήρια και ευαισθητοποιημένη Όλγα Χναρά, ανέλαβε να κινητοποιήσει το ελληνικό στοιχείο του Καναδά, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για την επέμβαση, και το κοριτσάκι μας να ταξιδέψει για το δύσκολο χειρουργείο.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Όλγας Χναρά:  

candia

“Προς όλους τους Έλληνες του εξωτερικού ”

tipografo prints

Ενημερώθηκα από το δημοσιογραφικό τμήμα του Eparxies.gr, όπως και από την ίδια την πρόεδρο Συλλόγου Τρίτεκνων Χανίων Χελιουδάκη Μαίρη , ότι τα χρήματα που έχουν μέχρι τώρα μαζευτεί δεν είναι αρκετά ώστε να ταξιδέψει η μικρή στην Αμερική.

Λείπουν ακόμα κάπου 16.000€ Δεσμεύτηκα ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ να ενημερωθούν εδώ οι σύλλογοι ώστε με την σειρά τους να κοιτάξουν να διαδώσουν το πολύ σοβαρό αυτό περιστατικό στην Ελληνική ομογένεια.

Ήδη έχω γράψει στην Πρόεδρο του Κρητικού συλλόγου εδώ στο Βανκούβερ, όπως θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή και με τον Ελληνικό σύλλογο και όπου αλλού πιστεύω ότι θα βοηθήσει να διαδοθεί αυτό.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι μαζί με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν οι Έλληνες του εξωτερικού για τα χρήματα που υπολείπονται!

Ο λογαριασμός της… Αγάπης! 

Υπενθυμίζεται πως ο λογαριασμός στον οποίον μπορούν όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την μικρή μας Χανιώτισσα, να καταθέτουν τις δωρεές τους, είναι ο παρακάτω: