Οκτώ Αμερικανοί κόουτς έκαναν τηλεφωνική σύσκεψη για το πώς θα σταματήσουν τον Γιάννη

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις. Συνολικά 8 έμπειροι αμερικανοί προπονητές ασχολήθηκαν με το «scouting» της Ελληνικής ομάδας παραμονές του μεταξύ μας αγώνα (Ελλάδα-ΗΠΑ) προκειμένου να βρουν τον ιδανικό τρόπο αντιμετώπισης του Γιάννη και της παρέας του.

«Το ESPN αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από τον… κλασικό πονοκέφαλο για κάθε προπονητή που αντιμετωπίζει την Εθνική μας ομάδα:

Την… απενεργοποίηση του φαινομένου που ονομάζεται Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί φυσικά με το συνολικό πλάνο για τους παίκτες και τα συστήματα της «Επίσημης Αγαπημένης».

candia

Στην προκειμένη, ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει τους Σπερς σε πέντε πρωταθλήματα από το 1999 μέχρι σήμερα και ο προπονητής που θεωρείται από την πλειοψηφία ως ο κορυφαίος αυτή την στιγμή στο ΝΒΑ, είχε άπειρες εικόνες από τον «Greek Freak» και ήξερε τα δυνατά του σημεία και τα μειονεκτήματά του.

Αυτό όμως δεν τον απέτρεψε ώστε να στήσει ολόκληρη σύσκεψη με τους συνεργάτες του και να αναλύσει για ώρες το καλύτερο δυνατό αμυντικό σύστημα για την αναχαίτιση του Γιάννη και, φυσικά, για την δημιουργία ενός συνολικού αμυντικού πλάνου για την Ελλάδα.

Και αν αυτό δεν σας προκαλεί εντύπωση, περιμένετε για να ακούσετε το εξής: Ο «Ποπ» δεν μίλησε μόνο με τους άμεσους βοηθούς του (τον Στιβ Κερ και τον Τζεφ Βαν Γκάντι), αλλά συμβουλεύτηκε για ώρες και την άποψη έξι ακόμα ειδικών».

Πηγή ethnos.gr