Οι Τρίτεκνοι των Χανίων δώρισαν πέντε χιλιάδες γάντια και 2 ψηφιακά ανέπαφα θερμόμετρα

Με πέντε χιλιάδες γάντια και 2 ψηφιακά ανέπαφα θερμόμετρα προμήθευσε ο σύλλογος  Τριτέκνων Νομού Χανίων τους Αστυνομικούς της τοπικής ΕΛΑΣ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων από την πλευρά τους δεν παρέβλεψαν να ευχαριστήσουν δημόσια τους Τρίτεκνους, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

 Αναλυτικά:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ευχαριστούμε θερμά, δημοσίως, το Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Χανίων και συγκεκριμένα την Πρόεδρο κ. Μαρία Χελιουδάκη καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ευγενική τους χορηγία προς το Σωματείο μας πέντε χιλιάδων (5000) γαντιών μίας χρήσης και 2 ψηφιακών ανέπαφων θερμομέτρων.

candia

Η Ένωσή μας, εν συνεχεία θα διαμοιράσει στους συναδέλφους μας τα γάντια αυτά, ως συνέχεια της προσπάθειάς μας να τους θωρακίσουμε με υγειονομικό υλικό το οποίο είτε προμηθευτήκαμε από το ελεύθερο εμπόριο είτε εξασφαλίσαμε μέσω χορηγιών.
Η συγκεκριμένη χορηγία μόνο συγκίνηση προκαλεί, βλέποντας ελληνικές οικογένειες τριτέκνων, οι οποίες σίγουρα έχουν περισσότερες ανάγκες από τις υπόλοιπες, να δωρίζουν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους μας από το υστέρημά τους.

tipografo prints

Ως φαίνεται η μοναδική ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται στην Αγγλική… το «φιλότιμο» …ζει και βασιλεύει …
Οφείλουμε να προχωρήσουμε!