Ο… συνέταιρος ηθικός αυτουργός στην άγρια δολοφονία του επιχειρηματία στο Ηράκλειο…;

«Αυτός τα οργάνωσε όλα, αυτός τα κανόνισε όλα», κατέθεσε αστυνομικός για τον 34χρονο συνέταιρο του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Κατά τον ίδιο, μπορεί να μην ήταν μπροστά στην δολοφονία του στην περιοχή του Σκαφιδαρά, αλλά εκείνος είχε στήσει την παγίδα θανάτου, εκείνος έβαλε τους άλλους να τον βγάλουν από τη μέση, εκείνος βοήθησε στην μεταφορά και στο ξεφόρτωμα του πτώματος σε ρέμα στην περιοχή της Ροδιάς.

Ο αστυνομικός αναφέρθηκε επίσης στην ικανότητα του 34χρονου να επηρεάζει και να πείθει με το λέγειν που είχε τους γύρω του ενώ κατέθεσε ότι ενώ ήταν κρατούμενος συνέχιζε να λέει ψέματα ότι δουλεύει στην ΝΑΣΑ και στην CIA.

Αστυνομικοί εξέφρασαν την άποψη ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του 39χρονου και δεν αποδέχτηκαν την εκδοχή να ήθελαν απλώς να τον ξυλοκοπήσουν και να ξέφυγε η κατάσταση.

Όσον αφορά στην εμπλοκή της νεαρής Ηρακλειώτισας, συντρόφου τότε του 34χρονου, ανέφεραν ότι στην αρχή είπε και εκείνη ψέματα, στην πορεία όμως αναγκάστηκε να πει την αλήθεια. Σύμφωνα με τους ίδιους, η κοπέλα δεν είχε συμμετοχή σε αυτό που έγινε ενώ κατέθεσαν ότι ένιωθε φόβο για τον τότε σύντροφο της.

 

Πηγή: Cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here