Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός

Τον πρώτο αυτόματο πωλητή προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης τοποθέτησε η ελληνική εταιρεία Hemp Oil στο κέντρο της Αθηνας και συγκεκριμένα στη Στοά Πεσματζόγλου.

Το μηχάνημα είχε παρουσιαστεί για πρωτη φορά στην έκθεση κάνναβης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Tae Kwo Do και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών επιχειρηματιών του χώρου.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr και στην Κατερίνα Φάκα o ιδιοκτήτης της εταιρείας Hemp Oil Χρήστος Μπότσης«η ιδέα αυτή ειχε παρουσιαστεί από την εταιρεία μας στην Balcannabis Expo και τοποθετήθηκε σήμερα στη Στοά Πεσματζόγλου. Θα βάλουμε άλλο ένα μηχάνημα στη Θεσσαλονίκη απέναντι από τον Λευκό Πύργο».

Όπως εξήγησε ο κ. Μπότσης, «ο καταναλωτής μπορεί να βρει προϊόντα με cdb, ανθούς ήμερης κάνναβης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάι, περιεκτικότητας σε κανναβιδιόλη 0,2% που σημαίνει ότι δεν είναι ψυχοτρόπο, δεν έχει διεγερτική δράση και άλλα προϊόντα της εταιρείας μας. Περιέχει 450 προϊόντα και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληρώσει με μετρητά ή κάρτα. Αυτό βάσει νόμου είναι κατάστημα κάνναβης. Η Hemp oil είναι η πρώτη εταιρεία που συστάθηκε όταν άλλαξε η νομοθεσία το 2016. Εκεί που μπήκε το μηχάνημα ανοίγει την επόμενη εβδομάδα και μαγαζί με προϊόντα κάνναβης και αναμένεται να βάλουμε αυτόματους πωλητές σε ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές».