Ο ΝΒΑer Κώστας Κουφός, η Κρητικοπούλα πρώην του και τα… παρελκόμενα! (pics)

Όπως πρώτοι παλαιότερα σας είχαμε ενημερώσει για το γάμο του Έλληνα NBAer, Κώστα Κουφού και της Ελληνοαμερικανίδας – Κρητικής καταγωγής, Λείας Σεργάκη έτσι και πρώτοι σας είπαμε ότι ο γάμος ακυρώθηκε λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθεί.

 

Ο Κώστας Κουφός λίγο διάστημα μετά την ακύρωση του γάμου του… επέστρεψε στην πρώην αγαπημένη του και νυν σύζυγό του, επίσης Ελληνοαμερικανίδα, Ελένη.
Το περίεργο είναι άλλο…

 

Εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ της Λείας Σεργάκη και του Κώστα Κουφού καθώς ο παίκτης δεν πληρώνει τίποτα από το γάμο που ακύρωσε με αποτέλεσμα όλο το κόστος να το έχει επωμιστεί η οικογένεια της Λείας που απ’ ότι μαθαίνουμε έχει κρατήσει μία αξιοπρεπέστατη στάση σ’ όλο αυτό όπως αντίστοιχα και η κόρη τους, της οποίας το μέρος πήραν οι περισσότεροι κοινοί φίλοι τους.

Η εμμονή του κ. Κώστα Κουφού όμως με τη Λεία Σεργάκη, ενώ ο ίδιος πλέον είναι παντρεμένος με άλλη κοπέλα, δε σταματάει εδώ…

Πριν λίγους μήνες ανέβασε στα social media ακριβώς ίδια φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τη Λεία λίγα χρόνια πριν, αλλά αυτή τη φορά με τη νυν αγαπημένη του.

Και σα να μη έφταναν όλα αυτά χθες τα ξημερώματα είδαμε ανάρτηση του αγανακτισμένου κοριτσιού, της Λείας, που ξεκάθαρα και έχοντας ταγκάρει τον Κουφό του έλεγε » Κώστα Κουφέ είσαι έτοιμος να ξοφλήσεις τους λογαριασμούς για το γάμο σου ή θέλεις να συνεχίσεις να βλέπεις κάθε κίνηση μου μέσω του λογαριασμού του «σκύλου» σου κάθε μέρα;

Πηγή: nassosblog.gr