Ο Μαυροβούνιος Μπανίσεβιτς στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του ΝΟΧ

 Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό του, του 27χρονου (9/3/93) περιφερειακού, Μπόγιαν Μπανίσεβιτς (Bojan Banicevic).

Ο νέος αθλητής της ομάδας μας κατάγεται από το Μαυροβούνιο και θεωρείται παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί στο Champions League, αλλά και στο Euro Cup, παίζοντας για λογαριασμό της Jadran και της Miskolci, που ήταν ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν την άφιξη του στα Χανιά.

candia

Ο Μπανίσεβιτς έρχεται στην ομάδα μας με στόχο να ανεβάσει αγωνιστικά επίπεδο το Ναυτικό Ομιλο, τον οποίο θα βοηθήσει αρχής γενομένης από το πρώτο ματς για το 2020 που είναι απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

tipografo prints

Ο Μπανίσεβιτς έδωσε για πρώτη φορά το παρόν στο κολυμβητήριο Χανίων στην προπόνηση που διεξήχθη την Τετάρτη το βράδυ και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Ηρθα πριν από λίγο από το Μαυροβούνιο στα Χανιά. Με μια πρώτη ματιά στην προπόνηση φαίνεται καλή η ομάδα. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα αγωνιστικά και να παραμείνει στην κατηγορία»