Ο Μαρκουλάκης πήγε στην Μενεγάκη και… απολογήθηκε -Είχε χαρακτηρίσει την εκπομπή της «ελαφριά»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης σε μία συνέντευξη που τα είχε όλα. Από μπηχτές… μέχρι και απολογία.

Ο γνωστός ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και είχε κάνει μερικά σχόλια περί ελαφρότητας για την εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να παρεξηγηθούν. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Πάντα υπάρχει στη ζωή η ασημαντότητα, και είναι ωραία. Και εγώ είμαι άνθρωπος πολύ ελαφρύς στην κανονική μου ζωή, με πολλή διάθεση για γέλιο, για χαρά, για ελαφρότητα, αλλά με ένα όριο. Ακόμα και στη Μενεγάκη, που πάντα πάω στην αρχή της σεζόν και είναι μια «ελαφριά» εκπομπή, η συζήτηση που προσπαθώ να κάνω είναι σχετικά σοβαρή».

powered by Rubicon Project
Οι δηλώσεις αυτές όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας, που δεν θα μπορούσε να τις αφήσει ασχολίαστες. Έτσι λίγο πριν καλωσορίσει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην εκπομπή της, έκανε μία ερώτηση στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, που ήταν ξεκάθαρη σπόντα για τον ηθοποιό. «Έχεις καμιά καλή, σοβαρή ερώτηση να μου δώσεις να πάω απέναντι στον κύριο Μαρκουλάκη να τα πούμε;», είπε χαρακτηριστικά.

candia

Μαρκουλάκης σε Μενεγάκη: «Είναι χαρά μου να έρχομαι στην εκπομπή σου»

Στη συνέχεια ωστόσο η συζήτηση εξελίχθηκε κανονικά, παρά το γεγονός, ότι υπήρχε μία αμηχανία. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θέλησε να δώσει τη δική του εξήγηση, για όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν. «Έμεινα εδώ για τον εξής λόγο. Κάποια στιγμή είχε γραφτεί κάτι σε συνέντευξή μου, τύπου: ακόμα και στην Ελένη Μενεγάκη προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα». Αισθάνθηκα, λοιπόν, την ανάγκη να κάνω μια διευκρίνιση για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που εννοώ και ισχύει, γι’ αυτό είμαι εδώ κάθε χρόνο σε σένα με μεγάλη χαρά, είναι ότι σε ένα πλαίσιο «ελαφρύ» και ψυχαγωγικό, ευχάριστο, σε μια ωραία μεσημεριανή «ελαφριά» εκπομπή, ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να πω σοβαρά και ενδιαφέροντα πράγματα που ο συνομιλητής μου -εσύ- θέλει πολύ να τα ακούσει και να πει και ο ίδιος, με έναν πολύ ελαφρύ τρόπο. Είναι χαρά μου να έρχομαι εδώ πέρα και να συζητάμε ωραία, ενδιαφέροντα, σοβαρά πράγματα με ελαφρύ τρόπο. Αυτό όφειλα να το εξηγήσω και είναι πάντα πολύ μεγάλη μου χαρά να μιλάμε, γιατί πάντα αισθάνομαι εδώ όταν έρχομαι ότι συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν περιεχόμενο και βάθος, αλλά δεν είναι με βαρύγδουπο τρόπο, δεν είναι με σοβαροφανή τρόπο και με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Και σου στέλνω φιλιά από μακριά», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη του Μαρκουλάκη στην Μενεγάκη

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, διευκρινίζοντας τι εννοούσε με τις δηλώσεις που είχε κάνει για την εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Πηγή: iefimerida.gr