Ο Κρητικός που έδωσε “μάχη” με την αυτοκτονία στο διαδίκτυο και βγήκε νικητής! Εξομολόγηση καρδιάς: Στεκόμουν στο μπαλκόνι και κοίταζα το κενό… (pic+vid)

Πάλεψε με τον εθισμό του στο διαδίκτυο ανεβαίνοντας έναν πραγματικό Γολγοθά. Η μαρτυρία του συγκλόνισε τους τηλεθεατές στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής»,  αναφερόμενος στην εφιαλτική αυτή εμπειρία με την οποία πάλεψε για να τα καταφέρει στο τέλος.

Από τα δώδεκα του, σύμφωνα με το neakriti.gr,  άρχισε να κάθεται για πάνω από 7 ώρες στον υπολογιστή έφτασε στην ενηλικίωση για να αντιληφθεί τον εθισμό του στο διαδίκτυο.

Συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στην βαριά κατάθλιψη που του προκλήθηκε αλλά και στις σκέψεις να βάλει ακόμα και τέλος στην ζωή του. «Στεκόμουν στο μπαλκόνι κοίταζα το κενό και σκεφτόμουν δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα αν πέσω», τονίζει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.


Ο υπολογιστής ήταν ένα διέξοδο στα προβλήματα που αντιμετώπιζα λέει ο νεαρός άντρας που με τον συγκλονιστικό του λόγο μετέφερε τον εφιάλτη του διαδικτυακού εθισμού.

candia

«Βίωσα και διαδικτυακό εκφοβισμό» τονίζει λέγοντας για αυτή την εμπειρία του «δεχόμουν ύβρεις αλλά ακόμα και απειλές για την ζωή μου όμως μπόρεσα να το διαχειριστώ και να ξεφύγω» λέει χαρακτηριστικά

tipografo prints

Πηγή: neakriti.gr