“Μας ενώνει η υγεία”! Ο Γιώργος Μπέας κι επίσημα στο… τιμόνι του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων (pics+vids)

Σε κλίμα συνεργασίας και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» από τον απερχόμενο κ. Μηνά Βουλγαρίδη στο νέο Διοικητή κ. Γεώργιο Μπέα.

Στη διάρκεια των δηλώσεων του στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, τόνισε μεταξύ άλλων πως “πρέπει να υπάρξει συνέχεια“, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που πάραξε η προηγούμενη διοίκηση.

candia

Ξεκινώ με το βασικό σύνθημα και του ίδιου του υπουργού, “η υγεία μας ενώνει”. Πραγματοποιήσαμε μια διευρυμένη και πολλή ουσιαστική σύσκεψη στην λογική της “συνέχειας”. Ερχόμαστε για να συνεχίσουμε και όχι για να ακυρώσουμε το έργο, σεβόμαστε και τιμούμε την προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς ώστε να έχουμε ένα νοσοκομείο του μέλλοντος, που θα ανταποκρίνεται και θα επιλύει τις πραγματικές ανάγκες όλων των Χανιωτών, όλων των συμπολιτών μας[…]

tipografo prints

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κ. Μπέας, στάθηκε ακόμη ιδιαίτερα στο κτιριακό ζήτημα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Χανίων, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Υπάρχουν σημαντικά κτιριολογικά ζητήματα, ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση και θα τα τρέξουμε κι εμείς, είναι πρώτα στην ατζέντα.  Δεν πρέπει όμως η εικόνα αυτή, να ακυρώνει τη μεγάλη προσπάθεια, τον κόπο και τον μόχθο όλων των εργαζομένων,  προς το κοινό καλό. Οι άνθρωποι αυτοί, “έχουν βάλει τα στήθη τους” για να κρατήσουν το νοσοκομείο, σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα, τους τιμώ και τους σέβομαι… 

Βουλγαρίδης: Παραδώσαμε ένα καλύτερο νοσοκομείο, από αυτό που παραλάβαμε…

Το ευχάριστο είναι πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα που συνυπάρξαμε με τη νέα διοίκηση, διαπίστωσα πως είναι άνθρωποι ικανοί, που είναι αφοσιωμένοι στη δημόσια υγεία. Αισιοδοξούμε ότι αυτό το έργο που παραδώσαμε,  θα το παραδώσουν και αυτοί με την σειρά τους, ακόμη πιο πολύ βελτιωμένο[…] Παραδίδουμε ένα καλύτερο νοσοκομείο, από αυτό που παραλάβαμε”, είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων από την δική του πλευρά, ο απερχόμενος διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Μηνάς Βουλγαρίδης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής της ορκωμοσίας, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, παρέδωσε στο νέο Διοικητή, ένα αναμνηστικό ημερολόγιο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία μελών της διοίκησης της ΥΠΕ Κρήτης αλλά και εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.