Ο χάρος σας παραφυλάει…βάλτε του τρικλοποδιά…γιατί η ΖΩΗ σας ανήκει!

Μια από τις πλέον δραστήριες εκπαιδευτικούς – και δική μου δασκάλα – η κ Μαρία Κληματσάκη (διευθύντρια του 11ου Δ.Σ.Χανίων), μ’ ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι, αναφέρεται στο πρόσφατο τραγικό δυστύχημα με τους δυο νεκρούς στο Καλαμάκι Χανίων.

Ακολουθεί το κείμενο της, όπως αυτό αναρτήθηκε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

Κι άλλος φόρος αίματος στην άσφαλτο!! Πριν λίγο επέστρεψα από την κηδεία του Θοδωρή,όμορφο και καλό παλικάρι , μόλις 30 χρονών. Η τραγική μητέρα μένει δίπλα από το σπίτι μου και ο πόνος της αβάσταχτος.. θεέ μου μην αφήνεις άλλους γονείς… να βρίσκονται σε αυτή τη θέση!!Δώσε τους παρηγοριά μετριάζοντας τη θλίψη!!Πάνω από 33 τα θύματα από τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη,λένε οι ειδικοί, από την αρχή του έτους…σαν να χάθηκε ο πληθυσμός ενός επαρχιακού χωριού….και οι περισσότεροι νέοι!!!!

Ας βγουν επιτέλους οι υπεύθυνοι να μας πουν τι φταίει;;;κάτι πρέπει να γίνει !!Ας ενώσουμε τις φωνές μας, ας γίνουν έργα, ας πάρουμε μέτρα, για να περιοριστεί ο θάνατος!! Παιδιά μας…τα μάτια σας δεκατέσσερα!!

Σας θέλουμε δίπλα μας.. στη ζωή!!Το κενό της απώλειας δεν καλύπτεται…ούτε αναπληρώνεται!!Σας ικετεύω να είστε πιο προσεκτικοί…… Ο χάρος σας παραφυλάει…βάλτε του τρικλοποδιά…γιατί η ΖΩΗ σας ανήκει…και είναι ΩΡΑΊΑ!!!