Ο.Α.Κ.: Μια κεκλεισμένων των θυρών “προεκλογική” συνεδρίαση του Δ.Σ. και η σκωπτική απάντηση του Κοπάση

Συνεδρίαση του Δ.Σ του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του. Η συνεδρίαση στον ΟΑΚ ήταν  κλειστή για τους δημοσιογράφους.

Η ημερήσια διάταξη όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα” περιλάμβανε 18 θέματα μεταξύ των οποίων: απόφαση περι υποβολής εγγράφων αντιρρήσεων κατά της προσωρινής έκθεσης αποτελεσμάτων ελέγχου στον Φορέα ΟΑΚ Α.Ε της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπ. Οικονομικών και περι της διαδικασίας επεξεργασίας των υπόψιν αντιρήσεων καθώς και εξέταση αιτήματος της Γενικής Διευθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών για προσωρινή παραχώρηση χώρου για στέγαση του νεοσύστατου τομέα ΑΕΦΚ Ν. Χανίων στα γραφεία του ΟΑΚ Α.Ε. όπως και η εξέταση αιτήματος της ΕΥΔΕ Κρήτης και Δωδεκανήσων για προσωρινή παραχώρηση δύο θέσεων εργασίας στα γραφεία του ΟΑΚ Α.Ε στο Ηράκλειο.

Της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. ακολούθησε μια σκωπτική ανάρτηση του απερχόμενου Διευθύνοντος Συμβούλου του, Λευτέρη Κοπάση: