Νίκος Ανωμεριανακης: Ο πιτσιρικάς από το Ρέθυμνο, που έγινε επαγγελματίας και υπέγραψε με τον Πλατανιά! (pic)

Ο Ρεθυμνιώτης πορτιέρο βρίσκεται στην ομάδα του Πλατανιά τέσσερα χρόνια που έχει περάσει από Κ15 Κ17 και τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν στη Κ19 της ομάδος των Χανίων με εξαιρετική παρουσία.

Ο Ρεθυμνιώτης πορτιέρο έχει γεννηθεί το 2003 είναι η πρώτη εγγραφή της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο,καθώς σε ηλικία μόλις 8 ετών εντάχθηκε στο τμήμα Τερματοφυλάκων της Σχολής, εκεί παρέμεινε ως το 2016 που παραχωρήθηκε στην Κ15 της Π.Α.Ε. Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σχολής ποδοσαφιρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου 

candia

Επαγγελματίας ο Ανωμεριανάκης!

tipografo prints

To πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς ο νεαρός πορτιέρο, Νίκος Ανωμεριανακης, ο οποίος φοράει τα «κοκκινα» του Πλατανιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αγωνίζεται στην Κ19.

Ο Ανωμεριανάκης που έχει γεννηθεί το 2003 είναι η πρώτη εγγραφή της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο,καθώς σε ηλικία μόλις 8 ετών εντάχθηκε στο τμήμα Τερματοφυλάκων της Σχολής, εκεί παρέμεινε ως το 2016 που παραχωρήθηκε στην Κ15 της Π.Α.Ε. Πλατανιά.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο ταλαντούχος τερματοφύλακας πέρα από ότι ήταν ο πρώτος μαθητής της Σχολής,ήταν και ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παραχωρήθηκε σε Π.Α.Ε. και τώρα είναι το πρώτο “δικό μας παιδί” που υπογράφει επαγγελματικο συμβόλαιο.


Νίκο,  για άλλη μια φορά μας έκανες περήφανους, συγχαρητήρια,οι κόποι σου ανταμείβονται, συνέχισε την σκληρή δουλειά με υπομονή και επιμονή μέχρι την κορυφή, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ.

Πηγή: sportsid20.blogspot.com