Νεάρχου & Ηγ. Γαβριήλ: Παραβιάζουν “κατά ριπάς” το κόκκινο οι λεβέντες Χανιώτες οδηγοί – Δείτε τι συμβαίνει καθημερινά και μετά μιλάμε… (pics+vid)

Είναι πλέον ευρύτερα γνωστό πως οι οδηγοί της Κρήτης, είναι από τους πιο επικίνδυνους σε ολόκληρη την χώρα, για να μην φανούμε υπερβολικοί, αν πούμε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η μακάβρια λίστα των νεκρών της ασφάλτου στο νησί – κάθε χρόνο –  αποτελεί την πιο αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που πιθανότατα έχουν αντίθετη άποψη.

Πάμε τώρα να δούμε ένα βίντεο, το οποίο απλά έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμη περισσότερο αυτό που περιγράφουμε παραπάνω και να μας προβληματίσει ίσως ακόμη πιο πολύ.

Την έχουν χαρακτηρίσει, δικαίως , διασταύρωση “καρμανιόλα”: Νεάρχου και Ηγουμένου Γαβριήλ στα Χανιά.

Παρακολουθήστε με προσοχή τι ακριβώς συμβαίνει στο βιντεάκι που ακολουθεί, από το Χανια:η Ασκημια ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Συνηθεια, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Εντάξει κ σεις υπερβολικοί! Δεν πέρναγε κ κανείς!!!Διασταύρωση Νεάρχου με Σολωμού.

Gepostet von Χανια:η Ασκημια ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Συνηθεια am Dienstag, 9. Juli 2019

Προφανώς και οι άνδρες της Τροχαίας, επιβάλλεται να παρέμβουν. Αυτό που φαίνεται στο οπτικό υλικό, δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό αλλά μια μόνιμη κατάσταση, κυρίως τις νυχτερινές ώρες τις ημέρας.

Ααααα… Και κάτι ακόμη!

Μέχρι πρότινος στα δέκα μέτρα, ελέω γραφείων Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη, συχνή για να μην πω καθημερινή. Η κατάσταση όμως ήταν η ίδια. Το γιατί παραμένει ερωτηματικό…

Υ.Γ1

Μετά ας μη λέμε τι φταίει και οικογένειες ντύνονται στα μαύρα την Κρήτη.

Υ.Γ2

Μην μου πείτε για την πολιτεία και τις ευθύνες της. Προφανώς υπάρχουν και είναι πολλές. Επειδή όμως το οδικό δίκτυο της Κρήτης “θέλει δουλειά πολλή” για να βελτιωθεί, ας φροντίσουμε πρώτα εμείς, να κάνουμε την αρχή γι’ αυτή την “αλλαγή”

 

 Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                          “Ο Κύριος Έπαρχος”