Ν.Ζηλανδία: Η ελληνική λέξη που είχε γράψει στο όπλο του ο μακελάρης – To ναζιστικό προφίλ του σφαγέα (pics)

Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας που σκότωσε τουλάχιστον 49 ανθρώπους με την επίθεση που εξαπέλυσε σε δύο μουσουλμανικά τεμένη τις πρώτες πρωινές ώρες και μετέδωσε ζωντανά την ενέργειά του, επέλεξε να γράψει μία ελληνική λέξη σε όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο φερόμενος Αυστραλός δράστης Μπρέντον Τάραντ είχε γράψει στην κάννη του πυροβόλου όπλου του τη λέξη «Τουρκοφάγος» με λατινικούς χαρακτήρες (Turkofagos), μεταξύ άλλων λέξεων και ονομάτων.

Η Νέα Ζηλανδία έχει τεθεί στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις για το μακελειό.

Mάλιστα την ώρα του μακελειού στη πόλη βρίσκονταν και περίπου 30 εκδρομείς από την Κρήτη.

To ναζιστικό προφίλ του σφαγέα

Καθαρός Ναζί, Αγγλοσάξονας, εμπνευσμένος από τον Νορβηγό μακελάρη του Όσλο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, παραληρηματικός, χαμηλού πνευματικού επιπέδου, γεμάτος μίσος για τα πάντα και τους πάντες, από φτωχή οικογένεια, αμόρφωτος, χωρίς ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Κλασικό δείγμα ανεπαρκούς και εγκεφαλικά περιορισμένων δυνατοτήτων ανθρώπου, που την ανεπάρκεια του την διοχετεύει στην εκτονωτική δραστηριότητα της εγκληματικής ενέργειας

Αυτό είναι το προφίλ του «Σφαγέα της Νέας Ζηλανδίας», του εικοσιοκτάχρονου ακροδεξιού τρομοκράτη που σκόρπισε τον θάνατο μεταδίδοντας on line το μακελειό που προκάλεσε. Όπως κάθε γνήσιος Ναζί, κουβαλούσε την αρρώστια του επιθετικού ναρκισσισμού του καταγράφοντας στην κάμερα την δολοφονική μανία του. Θυμίζει τους SS του Γ. Ράϊχ που απαθανάτιζαν τις στιγμές φρίκης ποζάροντας στον φακό την ώρα που καταρρακωμένοι έγκλειστοι  στα στρατόπεδα συγκέντρωσης έπαιζαν μουσική.

Στο προφίλ που ο ίδιος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία δυστυχώς διέδωσαν, ανίκανα να φιλτράρουν την φασιστική – εγκληματική ταυτότητα του και να τον απομονώσουν από το Διαδίκτυο, και ας επαίρονται οι ιδρυτές του πως διαθέτουν τα μέσα προστασίας του κοινωνικού συνόλου, σε αυτό το προφίλ ο κάθε πολίτης που διατηρεί σώας τα φρένας μπορεί να διαγνώσει την βαθειά ασθένεια που κατέτρωγε τον μακελάρη. Κλασικό δείγμα ανεπαρκούς και εγκεφαλικά περιορισμένων δυνατοτήτων ανθρώπου, που την ανεπάρκεια του την διοχετεύει στην εκτονωτική δραστηριότητα της εγκληματικής ενέργειας. Λευκός και χριστιανός ο σφαγέας δεν διαφέρει σε τίποτε από τους ισλαμιστές φανατικούς ομολόγους τους που κατέσφαξαν και κατασφαγιάζουν τους «άλλους», όλους τους άλλους, αρκεί οι «άλλοι» να μην είναι σαν τους ίδιους.

Η φρίκη περισσεύει. Η ειδεχθής και προφανώς άμεσα επικίνδυνη  φυσιογνωμία του μακελάρη πέρασε απαρατήρητη από τα φίλτρα των αρχών ασφαλείας της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Για άλλη μία φορά συμβαίνει αυτό. Εκ του αποτελέσματος αυτές οι αρχές ασφαλείας που λειτουργούν και στις δύο χώρες με βρετανικά και αμερικανικά στάνταρτ, απέτυχαν. Προφανώς οφείλουν να διαφοροποιήσουν τον τρόπο φιλτραρίσματος που διαθέτουν.

Το «μανιφέστο» του σφαγέα της Ν. Ζηλανδίας

Σε 37σέλιδο μανιφέστο που δημοσίευσε στο Facebook λίγο πριν από την αιματηρή επίθεση, ο μακελάρης του Κράιστσερτς  μεταξύ άλλων απαντούσε σε «πιθανές ερωτήσεις» μεταξύ άλλων, σχετικά με τη ζωή του.

Στην ερώτηση «ποιος είσαι» ο Τάρραντ απαντά ως εξής:

Ένας κανονικός, λευκός άνθρωπος, 28 ετών, γεννημένος στην Αυστραλία από μια οικογένεια της εργατικής τάξης, με χαμηλό εισόδημα.

Εν συνεχεία περιγράφει ότι οι γονείς του έχουν σκοτσέζικες, ιρλανδικές και βρετανικές ρίζες.

«Είχα μια συνηθισμένη παιδική ηλικία, χωρίς πολλά προβλήματα. Επέδειξα ελάχιστο ενδιαφέρον για τη μόρφωσή μου στο σχολείο, μετά βίας έπαιρνα έναν βαθμό για να περάσω την τάξη. Δεν πήγα σε Πανεπιστήμιο και δεν με ενδιέφερε οποιαδήποτε παιδεία θα μπορούσε να μου προσφέρει. Εργάστηκα για λίγο καιρό και εν συνεχεία επένδυσα χρήματα στο Bitconnect (σ.σ. συναλλαγές σε κρυπτονόμισμα). Εν συνεχεία χρησιμοποίησα αυτά τα λεφτά για να ταξιδέψω. Πρόσφατα εργάστηκε part time ως διανομέας κεμπάπ» αναφέρει στο μανιφέστο.

Και συνεχίζει:  «Είμαι ένας απλός άνθρωπος από μια φυσιολογική οικογένεια. Που αποφάσισε να λάβει θέση προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον των δικών του ανθρώπων».

Aπόσπασμα από το μανιφέστο του μακελάρη
Aπόσπασμα από το μανιφέστο του μακελάρη

Στο ίδιο πολυσέλιδο κείμενο ο «μακελάρης» της Ν. Ζηλανδίας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επρόκειτο να διαπράξει την αιματηρή επίθεση:

«Περισσότερο για να δείξω στους εισβολείς ότι τα δικά μας εδάφη δεν θα γίνουν ποτέ δικά τους, ότι οι πατρίδες μας είναι δικές μας και πως για όσο θα υπάρχουν λευκοί άνθρωποι δεν θα μπορέσουν ποτέ να κυριεύσουν τα εδάφη μας και ποτέ να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους μας.

-Για να πάρω εκδίκηση για τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που προκλήθηκαν από ξένους εισβολείς καθ’όλη τη διάρκεια της ιστορίας

-Για να πάρω εκδίκηση για τους εκατομμύρια Ευρωπαίους που έπεσαν θύματα των δουλεμπόρων του Ισλάμ.

-Για να πάρω εκδίκηση για τις ζωές χιλιάδων Ευρωπαίων που σκοτώθηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες σε ευρωπαϊκά εδάφη.

-Για να πάρω εκδίκηση για την Ebba Akerlund.

-Για να “χτυπήσω ευθέως” την μετανάστευση σε ευρωπαϊκά εδάφη εκφοβίζοντας τους εισβολείς αφαιρώντας τη φυσική τους παρουσία».

«Έχω διαβάσει τα συγγράμματα του Ντύλαν Ρουφ και πολλών άλλων, αλλά πραγματική έμπνευση πήρα μόνον από τον Ιππότη της Δικαιοσύνης Μπρέιβικ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάρραντ.

Η αναφορά του στον Μπέιβικ ως «Ιππότη» σχετίζεται με την υποστήριξη του Νορβηγού στους Ναΐτες Ιππότες.