Μπιανκόνι: “Ξύπνησα έντρομος από το σεισμό στην Κρήτη”

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πλατανιάς, Μιγκέλ Μπιανκόνι, παραδέχθηκε ότι ξύπνησε έντρομος από το σεισμό της Τετάρτης (27/11) ενώ υποστήριξε ότι στην Ιαπωνία οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποίηση στο κινητό ότι επέρχεται εγκέλαδος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Πλατανιά, Μιγκέλ Μπιανκόνι, παραδέχθηκε σε συνέντευξη στο Globoesporte ότι ξύπνησε έντρομος και υποστήριξε ότι στην Ιαπωνία – όπου έπαιξε με τη φανέλα της Καματαμάρε Σανούκι – οι χρήστες λαμβάνουν ειδοποίηση στο κινητό ότι επέρχεται εγκέλαδος.

“Κοιμόμουν την ώρα του σεισμού. Ξύπνησα έντρομος. Είχε διάρκεια δέκα δευτερολέπτων. Ήμουν στο σαλόνι ήταν σταμάτησε. Δεν ξέρω εάν οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι, αλλά έμοιαζε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα. Αλλά για όλους εμάς ήταν κάτι καινούριο.

candia

Στην Ιαπωνία προειδοποιούσαν πριν το σεισμό. Στο τηλέφωνο της συζύγου μου ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό ότι θα ερχόταν σεισμό. Εκεί οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι. Πρέπει η Ελλάδα να προετοιμαστεί καλύτερα στο θέμα ενημέρωσης του κόσμου. Στην Ιαπωνία υπήρχαν δοκιμαστικές σειρήνες για περιπτώσεις σεισμού και τσουνάμι”, υποστήριξε χαρακτηριστικά Μπιανκόνι ο οποίος έχει τρία γκολ σε έξι ματς στη Super League 2.

Πηγή: m.sport24.gr