Μπαλωμενάκης κατά Καμμένου: Αν επιμείνει δεν έχει θέση στην κυβέρνηση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον του Πάνου Καμμένου για όσα ο τελευταίος είπε στις ΗΠΑ.

Σειρά είχε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «ολέθριο λάθος του υπουργού Άμυνας, τονίζοντας ότι υπερέβη τα εσκαμμένα και πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διαφορετικά δεν έχει θέση στην κυβέρνηση.

Ο κ. Μπαλωμενάκης μιλώντας στον Xfm 9,43 υπογράμμισε πως και χωρίς τον Καμμένο θα βρεθούν οι απαραίτητες ψήφοι για να συνεχιστεί η πορεία της κυβέρνησης και σημείωσε πως «την εξωτερική πολιτική την ασκεί η κυβέρνηση και όχι ο κ. Καμμένος».

candia

«Η τοποθέτηση για τον βαλκανικό άξονα είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν τον χρειαζόμαστε. Έκανε ένα ολέθριο λάθος και πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ . «Στη Βουλή υπάρχει ήδη η πλειοψηφία που κυρώνει συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε και κατέληξε εκτιμώντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά να καταθέσει πρόταση μομφής» κατά της κυβέρνησης.

tipografo prints

Πηγή: parapolitika.gr