Μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω σε δημοσιογράφο σε αγώνα Motocross

Ο συνεργάτης του ΙΟΝΙΑΝ TV Τάκης Κούρος χτυπήθηκε από μοτοσυκλέτα αγωνιζόμενου που βγήκε εκτός διαδρομής μετά από άλμα στον αγώνα Motocross Νοτίου Ελλάδας στη Σπάρτη.

Συνήθως τέτοια περιστατικά τα βλέπουμε σε video με ευτράπελα και περίεργα από τον χώρο των αγώνων. Αυτή τη φορά το ατύχημα, να χτυπήσει μοτοσυκλέτα τον ρεπόρτερ που κάλυπτε τον αγώνα, το είδαμε στην Σπάρτη και τον 5ο  αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Μotocross Νότιας Ελλάδας.

Την είδηση είδαμε στο Ionian TV και αφορούσε τον δημοσιογράφο του καναλιού κύριο Τάκη Κούρο, ο οποίος ήταν εκεί και περίμενε δίπλα από την πίστα να καταγράψει τις δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα.

candia

Μια μοτοσυκλέτα αγωνιζόμενου που έβγαινε από άλμα, για άγνωστη αιτία, βρέθηκε εκτός της διαδρομής και προσγειώθηκε πάνω στον άτυχο δημοσιογράφο, ο οποίος, μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με πολλαπλά κατάγματα στην ωμοπλάτη, στα πλευρά και στο στέρνο.

«Στεκόμουν εκτός πίστας, δίπλα στον συνεργάτη μου, πολύ κοντά σε άλλον συνάδελφο και τον δήμαρχο. Η μηχανή θα μπορούσε να χτυπήσει οποιονδήποτε από μας». δήλωσε ο άτυχος δημοσιογράφος. «Θυμάμαι μόνο μια μηχανή στον αέρα να έρχεται προς το μέρος μου και ότι πρόλαβα να γυρίσω τον κορμό μου προς το έδαφος».

Ευτυχώς στο σημείο υπήρχε διασώστης της διοργάνωσης του αγώνα που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

 newsauto.gr