Μήνυμα στον νέο Κρητικό Αρχηγό ΓΕΝ: Ο προπάππους σου, ο “Τουρκοφάγος” θα ήταν περήφανος!

Ο νέος Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού θα είναι ένας Κρητικός, όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ώρες

Είναι ο Ρεθυμνιώτης Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Αμυνας (ΚΥΣΕΑ), υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η είδηση σκόρπισε μεγάλη χαρά στο τόπο καταγωγής του νέου αρχηγού ΓΕΝ με τον Πολιτιστικό σύλλογο Ασή Γωνιάς να εύχεται στον κ.Πετράκη καλή θητεία και καλή δύναμη στα νέα του του καθήκοντα. Μάλιστα αφού του εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια δηλώνουν πως όλοι οι συγχωριανοί του είναι υπερήφανοι όπως περήφανος θα είναι και ο προπάππους του ο ηρωικός αρχηγός ΠΕΤΡΟΜΑΡΚΟΣ ή Τουρκοφάγος!

candia
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στο νέο αρχηγό ΓΕΝ και συγχωριανο μας,ναυαρχο Στυλιανό Πετρακη!!!Σε μια δύσκολη συγκυρία που οι γείτονες μας εξ ανατολων αμφισβητούν την κυριαρχία στις θάλασσες μας ή επιλογή του ναυάρχου Πετρακη ήταν η καλύτερη και η πλέον ενδεδειγμένη ! !!!Αρχηγέ Καλή δύναμη!!!! όλοι οι Ασηγωνιωτες είμαστε περήφανοι για σένα όπως περήφανος θα είναι και ο προπαππους σου ο ηρωικός αρχηγός ΠΕΤΡΟΜΑΡΚΟΣ ή τουρκοφαγος! !!!!!”

tipografo prints