Μια Κρητικοπούλα έλαμψε στο σουαρέ της Μαρέβας Μητσοτάκη με τις συζύγους και τις συντρόφους βουλευτών και συζύγων της ΝΔ (pics)

Το ραντεβού της Μαρέβας Μητσοτάκη με τις συζύγους και τις συντρόφους υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, καλωσόρισε τις συζύγους και τις συντρόφους υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης στην καθιερωμένη συνάντηση. Μάλιστα, τους δώρισε το γούρι του brand της Zeus+Dione για το 2020, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση δημοσίευσε στο Instagram, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή. «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας!», έγραψε αναρτώντας φωτογραφία με την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Φωτογραφία με την Μαρέβα Μητσοτάκη ανήρτησε και η Κρητικοπούλα Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου, η οποία έλαμψε με την παρουσία της στην εκδήλωση. «Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό από τη δική μας δυναμική και ευγενική Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, ευχαριστούμε», σημείωσε.

https://www.instagram.com/p/B52y09Mlp8Q/?utm_source=ig_web_copy_link

Το story της Τζένης Μπαλατσινού από το τραπέζι. Η σύζυγος του υπουργού Υγείας απολαμβάνει το γεύμα δίπλα στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star και σύζυγό του Θοδωρή Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr