Οι βραδιές Κρασιού, συνεχίστηκαν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο στο Μπιζουδάκι! Το αγαπημένο Boutigue Cafe, την περασμένη Παρασκευή έγινε το σημείο αναφοράς στον πεζόδρομο της Ποττιέ, προσελκύοντας πολύ κόσμο που έσπευσε να δοκιμάσει τα υπέροχα κρασιά από το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος.
Ροζέ Cabernet, Cabernet Sauvignon & Μοσχάτο, όλα από τους Αμπελώνες της Αγίας Τριάδος ήταν οι ετικέτες που κλήθηκαν να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες στην οινογευσία, οι οποίες άφησαν πραγματικά τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του κρασιού.
Οι γευστικές προτάσεις που επιμελήθηκε ο chef του Aptera Beach Resort, ο οποίος βρέθηκε στο «Μπιζουδάκι» τη συγκεκριμένη βραδιά και συνομίλησε με τον κόσμο, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Δεν εξηγείτε μάλιστα διαφορετικά το γεγονός πως μέχρι το τέλος της οινογευσίας, δεν έμεινε πραγματικά ούτε δείγμα στις πιατέλες! Όλοι μάλιστα είχαν ένα θετικό σχόλιο να πουν για τον τρόπο που «έδεσαν» τα κρασιά της Αγίας Τριάδος, με τις δροσερές γεύσεις του Aptera Beach Resort…
Χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς ήταν το eparxies.gr