Μεγάλη πρόκριση μέσα στο Μαρτινέγκο για τα κορίτσια του ΑΟ Χανιά

Μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κορασίδων πανηγύρισαν μέσα στο Μαρτινέγκο τα κορίτσια του ΑΟ Χανιά.

Η ομάδα του Νίκου Πασβάντη νίκησε 2-1 τις Νέες Εργοτέλη  και πέρασε στον επόμενο γύρο του θεσμού σημειώνοντας ακόμα μια επιτυχία τη φετινή σεζόν μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ εθνική κατηγορία και την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού με την Ζυμβραγουδάκη, ενώ στο 47’ η Τζουτζουδάκη σημείωσε το 0-2. Για τις Νέες Εργοτέλη μείωσε στο σκορ 1-2 η Κατερίνα Παπαδάκη στο 80’.

Από το 49’ οι οικοδέσποινες αγωνιζόντουσαν με παίκτρια λιγότερη, καθώς η Βαξεβάνη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα εξαιτίας του ότι ανέτρεψε αντίπαλό από προφανή θέση για γκολ, ούσα τελευταία στην άμυνα.

Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Φραγκούλη (30’ λ.τ. Κολυβάκη), Λιοδάκη, Λάρου Μελ. (81’ Φραγκάκη), Περάκη Δημ. (81’ Σταματάκη), Φανουράκη, Μπαξεβάνη, Παπαδάκη Κατ., Σαριδάκη, Ρέιγκ-Παπαδάκη, Αλεξάκη (72’ Γκιάπρα), Εργαζάκη (81 Κόκουβα).

Α.Ο.Χανιά: Μυριδάκη, Παυλάκη, Ζυμβραγουδάκη, Βρακουράκη, Τζουτζουράκη, Χατζηδάκη, Γεωργακάκη, Μαρκουλάκη, Νιαβραδάκη, Στριλάκου, Στανίνου.

 

Δυο κορίτσια στην εθνική κορασίδων

Εν τω μεταξύ δυο παίκτριες του ΑΟΧ κλήθηκαν στην εθνική ομάδα Κορασίδων. Πρόκειται για τις Παρασκευή Τζουτζουράκη και Κατερίνα Νιαβραδάκη οι οποίες θα βρεθούν στον Βόλο από τις 1 έως τις 4 Μαΐου.