Με τον εθνικό ύμνο ξεκίνησε η κηδεία του Κ.Κατσίφα: «Κλαίει» η Βόρεια Ήπειρος, θρηνεί ο Ελληνισμός-Δείτε βίντεο και φωτό

Αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες. Το κλίμα συγκίνησης στο χωριό είναι εμφανές-Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το πρωί στους Βουλιαράτες για να πει το τελευταίο αντίο στον 35χρονο.

Η Βόρεια Ήπειρος αποχαιρετά το γιο της. Η Ελλάδα θρηνεί ένα δικό της παιδί, ένα παλικάρι που έχασε τη ζωή του για τα πιστεύω του, για τα ιδανικά και τις αξίες του, για αυτή την τιμημένη και αιματοβαμμένη σημαία.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο χωριό για το στερνό «αντίο». Εκατοντάδες Έλληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αποχαιρετούν τον 35χρονο.

Ο Εθνικός μας Ύμνος αντηχεί στα ηπειρώτικα βουνά ενώ τα συνθήματα «Βόρεια Ήπειρος γη ελληνική»«Αθάνατος – Ήρωας», Αλήτες – προδότες πολιτικοί» και «Μάνα Ελλάς σκέπασε και εμάς» προκάλεσαν ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης. 

Στο σημείο της δολοφονίας, στο βουνό πάνω από το χωριό, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος και έψαλλε τον εθνικό ύμνο εκεί ακριβώς που έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος με τα χέρια υψωμένα στον ουρανό.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο του  Newsbomb.gr

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης αρκετοί Έλληνες περνούν τα σύνορα για να φτάσουν μέχρι το χωριό που άφησε την τελευταία του πνοή ο 35χρονος.